Θέλουμε παίκτες που να γουστάρουν που παίζουν στον ΠΑΟ

Μόνο τα διαδικαστικά απομένουν για να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο Καμερουνέζος πέρασε σήμερα το πρώτο «κομμάτι» των ιατρικών εξετάσεων, οι οποίες θα ολοκληρωθούν αύριο. Μόλις συμβεί αυτό, θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιό του διάρκειας 2,5 ετών, με απολαβές περίπου 230.000 ευρώ, συν μπόνους. Μπόνους που αφορά τις συμμετοχές του, αλλά και τους στόχους (Κύπελλο, κατάκτηση πρωταθλήματος, συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ, συμμετοχή στο Europa League).

Αυτά συμφωνήθηκαν στη σημερινή συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τους Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολο, παρουσία του εκπροσώπου του Καμερουνέζου, Στράτου Φαφαλιού, στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μάλιστα, ο Μπουμάλ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή, μιλώντας στον διευθυντή ποδοσφαίρου και τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. «Είχα ανεπίσημες προτάσεις, αλλά μόλις μου μετέφεραν το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού τις απέρριψα όλες. Είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι εδώ και σας ευχαριστώ γι’ αυτό», είπε ο Καμερουνέζος, δείχνοντας τη «δίψα» που έχει να αγωνιστεί σε τοπ επίπεδο με τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Χαριτολογώντας, ο Μπουμάλ ανέφερε τον ρόλο της συζύγου του στη μεταγραφή: «Η γυναίκα μου έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της. Είναι από το Σεντ Ετιέν, η οποία ήταν η πρώτη μου ομάδα και μόλις της είπα για τον Παναθηναϊκό μου είπε να μην το σκεφτώ καν. Ηταν η πρώτη μου ομάδα και τα χρώματα είναι ίδια. Αυτό ήταν ένα εξτρά κίνητρο».

Ο 26χρονος άσος εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού μου θυμίζουν αυτούς της Σεντ Ετιέν. Είναι τρελοί κι αυτό με ενθουσιάζει. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους», είπε στους Φύσσα – Βόκολο.

Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί με τις υπογραφές μεταξυ ΠΑΟ και Πανιωνίου και τυπικά αύριο. Στη συνέχεια, ο Μπουμάλ θα πάει στο Κορωπί και θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Αντρέα Στραματσόνι και τους συμπαίκτες του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω