Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου

share

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ χαιρετίζει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ και χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, άξιο συνεχιστή της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

share

Ο Παναγιώτης Μαλακατές χαρακτήρισε ιστορική την ημέρα για τον Παναθηναϊκό, μιας και ξεκινούν οι εργασίες στον Βοτανικό.

share

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ ζητά τη διαγραφή και τη συγγνώμη του διαιτητή Ζιώγα αλλά και παραιτήσεις της ΚΕΔ-ΕΟΚ που συνέβαλαν στην αλλοίωση του πρωταθλήματος με τους ορισμούς στους τελικούς της Α1 γυναικών.

share

Με ανακοίνωση τους οι τράπεζες επιβεβαιώνουν πως επήλθε συμφωνία για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ανέθεσαν σε εξειδικευμένη ομάδα την εκπόνηση οριστικών μελετών που θα είναι έτοιμες το πρώτο εξάμηνο του 2023.

share

Αποφασιστικό βήμα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς ανατέθηκαν σε ειδική ομάδα οι μελέτες και το επόμενο βήμα είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχει βγει η οικοδομική άδεια!

share

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ έκανε μπαράζ μεταγραφών με Παλάσιο, Χριστινάκη, Σάντερ και ο Τάκης Μαλακατές ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τον Γιάννη Αλαφούζο που ανέλαβε οικονομικά το κόστος «και είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη».

Pages