Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου

share

Με ανακοίνωση τους οι τράπεζες επιβεβαιώνουν πως επήλθε συμφωνία για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ανέθεσαν σε εξειδικευμένη ομάδα την εκπόνηση οριστικών μελετών που θα είναι έτοιμες το πρώτο εξάμηνο του 2023.

share

Αποφασιστικό βήμα για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς ανατέθηκαν σε ειδική ομάδα οι μελέτες και το επόμενο βήμα είναι μέχρι τον Ιούνιο να έχει βγει η οικοδομική άδεια!

share

Ο Παναθηναϊκός ΑΟ έκανε μπαράζ μεταγραφών με Παλάσιο, Χριστινάκη, Σάντερ και ο Τάκης Μαλακατές ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του τον Γιάννη Αλαφούζο που ανέλαβε οικονομικά το κόστος «και είναι δίπλα στον Ερασιτέχνη».

share

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει τις εξελίξεις με το τελευταίο «εμπόδιο» που ξεπεράστηκε, οι οποίες βγάζουν το τριφύλλι κερδισμένο σε όλα για τις υπερσύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στον Βοτανικό.

share

Έξι φορές μεγαλύτερα έσοδα απ’ τα εισιτήρια του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο βόλεϊ, έκανε το PAO TV, με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι και να δηλώνουν δικαιωμένοι από τη νέα πηγή εσόδων (που συνεπάγεται καλύτερες ομάδες) που δημιουργήθηκε για τον σύλλογο. Τα επόμενα βήματα.

share

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γράφει ιστορία καθώς ξεπέρασε τον αριθμό των 10.000 μέλών και πιο συγκεκριμένα τα 10.037.

Pages