Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου

share

Παρουσιάστηκαν σήμερα οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που εξασφαλίζουν το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Εκκίνηση έργων το 1ο τρίμηνο του 2024, αποπεράτωση αρχές του 2026. Τι περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο σχέδιο. Εντυπωσιακές εικόνες.

share

Συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστούν οι οριστικές μελέτες των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. θα παραχωρήσει την Τρίτη (6/6) ο Δήμος Αθηναίων.

share

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ χαιρετίζει την παραχώρηση του ΟΑΚΑ και χαρακτηρίζει τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, άξιο συνεχιστή της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που εξασφάλισε το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.

share

Ο Παναγιώτης Μαλακατές χαρακτήρισε ιστορική την ημέρα για τον Παναθηναϊκό, μιας και ξεκινούν οι εργασίες στον Βοτανικό.

share

Με ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ ζητά τη διαγραφή και τη συγγνώμη του διαιτητή Ζιώγα αλλά και παραιτήσεις της ΚΕΔ-ΕΟΚ που συνέβαλαν στην αλλοίωση του πρωταθλήματος με τους ορισμούς στους τελικούς της Α1 γυναικών.

share

Με ανακοίνωση τους οι τράπεζες επιβεβαιώνουν πως επήλθε συμφωνία για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και ανέθεσαν σε εξειδικευμένη ομάδα την εκπόνηση οριστικών μελετών που θα είναι έτοιμες το πρώτο εξάμηνο του 2023.

Pages