Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου

share

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Πανναξιακού στην 2η αγωνιστική της Volley League γυναικών, στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

 

share

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος μπαίνει στις «μάχες» σε πολλά αθλήματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες και αυτό το Σαββατοκύριακο και αναμένει τους «αιώνια πιστούς» φιλάθλους του να τον στηρίξουν.

share

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Άννα Ντουντουνάκη για το κολυμβητικό τμήμα , για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

 

share

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τριβυζά για το τμήμα στίβου , για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

share

Ένας από τους σημαντικότερους έλληνες επικοντιστές , ο Ρήγας Ευσταθιάδης είναι μέλος της παναθηναϊκής οικογένειας και σαν σήμερα πραγματοποίησε το 1950 μια σπουδαία επίδοση και ο Σύλλογος δεν λησμονεί τη στιγμή.

share

Η 14η Οκτωβρίου είναι μια ακόμα ημερομηνία που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον Σύλλογο και ο Παναθηναϊκός Α.Ο. τους εύχεται χρόνια πολλά.

Pages