Θέλουν τελικό στο ΣΕΦ για να το γεμίσουν με γαύρους!

Φάρος ζει πρωτόγνωρες στιγμές, με την παρουσία του στον τελικό του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και η διοίκηση έχει... έτοιμη την δική της πρόταση για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού, που είναι προγραμματισμένος για τις 21/2/2016!

Ετσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Φάρος θα ζητήσει ο τελικός να γίνει στο ΣΕΦ! Οι άνθρωποι της ομάδας του Κερατσινίου θέλουν ο τελικός με τον Παναθηναϊκό να γίνει κοντά στην έδρα της ομάδας (στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά), ώστε τόσο οι φίλοι της να μπορούν να πάνε με μεγαλύτερη ευκολία στο γήπεδο, ενώ στοχεύουν και στην... στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού, για να μεγαλώσει ο αριθμός των υποστηρικτών της στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Βέβαια, από την κατάθεση του αιτήματος ο τελικός να γίνει στο ΣΕΦ μέχρι τον... ορισμό, υπάρχει απόσταση, καθώς όλα θα κριθούν από τις συσκέψεις για τις λεπτομέρειες και τα μέτρα ασφαλείας, ανάμεσα σε ΕΟΚ, Αστυνομία και τους δύο φιναλίστ.

Ολα αυτά, ενώ αναμένεται η θέση του Παναθηναϊκού όσον αφορά την έδρα του τελικού, ενώ όπως είναι ευνόητο, το να γίνει τελικός στο ΣΕΦ μπορεί να συναντήσει εμπόδια, ειδικά από την Αστυνομία, για λόγους ασφαλείας.

Κι αυτό γιατί δεδομένα ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση χιλιάδων φίλων του και το να βρεθούν στο Φάληρο ίσως αποτελέσει αιτία/αφορμή για επεισόδια...

Πάντως, όπως είχε αποκαλύψει από την Κυριακή (27/12) το SDNA, η ΕΟΚ προσανατολιζόταν στη διεξαγωγή του τελικού στα «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο, όπου είχε γίνει ο τελικός του 2014, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη.

Το τι θα γίνει τελικά, θα κριθεί το προσεχές διάστημα όταν όλες οι πλευρές καθίσουν στο ίδιο τραπέζι...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω