Μπάσκετ Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με νίκες και... ευρωπαϊκά! Κι όχι με μια απλή νίκη, αλλά με μεγάλο θρίαμβο (61-69) μέσα στη Ρωσία, με ανατροπή στο τελευταίο πεντάλεπτο. Οργίασε η Ριντ με 29 πόντους, έκρινε το νικητή η Λύμουρα με 2 ασύλληπτα τρίποντα στο φινάλε.

Τρομερή ανατροπή του Παναθηναϊκού που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στο Μοσχάτο, χάνοντας 63-55 στο 35’, όμως με πεντάλεπτη ατσάλινη άμυνα και μεγάλα καλάθια από Ριντ, Λύμουρα και Χολμς το γύρισε και νίκησε 72-67 στη δύσκολη έξοδο απέναντι στην «Ευρωπαία» φέτος Ελευθερία.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ελευθερία Μοσχάτου την Κυριακή 17/10 και ώρα 17:00 με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις να έχουν γνωστοποιηθεί

Οι άνθρωποι της Πολκοβίτσε έπαθαν πλάκα με την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ και δεν δίστασαν να στείλουν ένα ξεχωριστό μήνυμα μέσω των social media.

Το καπέλο στον κόσμο του Παναθηναϊκού για μοναδική ατμόσφαιρα έβγαλε η Ελένη Καπογιάννη, που χαρακτήρισε «σοκ» την πρώτη επαφή της ομάδας με το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Γύρισε από την… κόλαση και πήγε για μια ανατροπή που ίσως δεν έχει ξαναγίνει στο μπάσκετ γυναικών ο Παναθηναϊκός. Η Χολμς αστόχησε στο τρίποντο της εκπνοής, η έμπειρη κι ανώτερη Πολκοβίτσε νίκησε 64-67, όμως οι πράσινες και η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησε η Θ13 κέρδισαν τις εντυπώσεις. Έλαμψε η Βιντσηλαίου με 20 πόντους.

Pages