Μπάσκετ Γυναικών

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε όλες τις προσφυγές για δήθεν παράνομη συμμετοχή της Χατζηνικολάου που κατέθεσε ο Ολυμπιακός. Πρωταθλητής και με τη βούλα ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Τσάστιτι Ριντ και για την επόμενη σεζόν, ανακοινώνοντας τη συνεργασία και για την επόμενη σεζόν.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός βράβευσε τις γυναίκες του συλλόγου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον ερασιτέχνη να τονίζει στην ιστοσελίδα του την κυριαρχία των δύο ομάδων.

Με μια ανοιχτή επιστολή-κατάθεση ψυχής η Όλγα Χατζηνικολάου «τελειώνει» το θέμα των κόκκινων ενστάσεων, εξηγώντας με αναλυτικό τρόπο πως δικαιώθηκε. Ξέσπασμα κατά του Ολυμπιακού, δηλώνει ευγνώμων στον Παναθηναϊκό.

Η αρχιτέκτονας του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε χθες δημόσια μέσω της ΕΡΤ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον κάλεσε στην απονομή του πρωταθλήματος. Ο ίδιος επικοινώνησε με την προπονήτρια του τριφυλλιού

Ανατροπή από -18 στο γυναικείο και μάλιστα στον τελικό! Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη της δεκαετίας, γύρισε από την κόλαση και με 2-2 πάει στο ΣΕΦ για τον τίτλο (76-73).

Pages