Αποκαλυπτήρια κόντρα στην Εφές μπροστά στο κοινό του

Την ευκαιρία να πάρει γεύση από το νέο Παναθηναϊκό θα έχει το κοινό απόψε (21:00, ΕΡΤ3) στον αγώνα απέναντι στην Αναντολού Εφές για το τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Οι «πράσινοι» θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον τραυματία Σέιν Λάρκιν αλλά έχουν κάνει σπουδαίες μεταγραφές όπως των Κλάιμπερν, Ζίζιτς, Πολονάρα και Εμπάι, ενώ έχουν σε ρόλο ηγέτη τον Βασίλιε Μίτσιτς.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάριους Γκριγκόνις, που δεν έχει ακόμη επανέλθει πλήρως μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο Ευρωμπάσκετ. Επίσης μέσα στη μέρα αναμένεται η επισημοποίηση της απόκτησης του Ματέουζ Πονίτκα, που δεν αποκλείεται να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τα αποκαλυπτήρια για τη νέα φανέλα της ομάδας.

Στον πρώτο αγώνα της ημέρας αναμετρώνται η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας με την Αρμάνι Μιλάνο στις 18:00. Οι δύο νικητές και οι δύο ηττημένοι των αγώνων της ημέρας θα αναμετρηθούν το Σάββατο. Το ματς της Μακάμπι το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί οριστικά στις 18:00, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του ημιτελικού, κατόπιν αιτήματος των Ισραηλινών.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το 4ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του viva.gr και από το ΟΑΚΑ VIP Lounge (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00) με γενική είσοδο 15€ και για τις δύο ημέρες (combo ticket) και 10€ για την κάθε ημέρα ξεχωριστά (single day ticket).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω