Μία δυνατή κίνηση στο 2 και φύγαμε για μια σεζόν τρέλα!

Έχοντας μπει στον Αύγουστο και με το ρόστερ του Παναθηναϊκού να είναι σχεδόν ολοκληρωμένο, έιναι απόλυτα λογικό οι ρυθμοί του προηγόυμενου 15ημέρου να έχουν πέσει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στην ομάδα δεν κινούνται για το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν κινείται για την απόκτηση ενός πάικτη στο 1-2 ο οποίος βέβαια θα παίρνει περισσότερο χρόνο στο 2 από ότι στο 1. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για δυνατή κίνηση στη θέση αυτή που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας. Επειδή πολλοί με ρωτάτε πόσα λεφτά θα διαθέσει η ομάδα για τη θέση αυτή θα σας πούμε να μην περιμένετε τρέλα νούμερα. Πριν βγει η απόφαση για Γκίστ υπήρχαν διαθέσιμα 400-500 χιλ ευρώ για αυτή τη μεταγραφή ενώ τώρα με την άμεση επιστροφή Γκίστ είναι πολύ πιθανό να αυξηθεί το διαθέσιμο μπάτζετ κατά 100-200 χιλ ευρώ. Φυσικά παίκτες υπάρχουν πάρα πολλοί και η αγορά των κοντών είναι πιο εύκολη από αυτή των ψηλών..Παίκτες προτείνονται συνεχώς και θα μπορούσε να έχει κλείσει κάποιος αλλά στην ομάδα παλεύουν για το καλύτερο δυνατό! Όπως και να έχει και με την απόκτηση του Γκαρντ θα υπάρχει άλλη μια θεση ξένου κενή εφόσον χρειαστεί μέσα στη χρονιά.

Υ.Γ Αυτές τις μέρες λόγω διακοπών ειναι φυσικό να έχουν πέσει και οι ρυθμοί που ανανεώνεται η σελίδα. Σας συστήνουμε αυτές τις μέρες και μέχρι να επιστρέψουμε σε Φούλ ρυθμούς να μας ακολουθείτε στις σελίδες μας στο Facebook και στο Twitter όπου εκεί υπάρχει ενημέρωση 24/7!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω