Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου

share

Η ίδρυση, το έμβλημα, ο ύμνος, οι στιγμές που έγραψαν ιστορία για έναν σύλλογο με εκατομμύρια πιστούς και αμέτρητες χρυσές σελίδες που τον έκαναν ξακουστό σε όλο τον κόσμο!

share

Ολοκληρώθηκε η Γ.Σ του Παναθηναϊκού ΑΟ, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που έθεσε τους στόχους για το μέλλον

share

Επιστολή για την βελτίωση του αθλήματος έστειλε ο Παναθηναϊκός προς τον ΕΣΑΠ.

Αναλυτικά η επιστολή:

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας γνωρίσουμε την πρόταση μας για βελτίωση της προκήρυξης του Πρωταθλήματος σχετικά με την ευελιξία που μπορεί να δίνεται στους διαιτητές κατά την διάρκεια τηλεοπτικών αγώνων.

share

Oι «πράσινοι» πλέον στρέφονται προς της ΕΣΑΠ και ΕΟΠΕ, προκειμένου να γίνει αποδεκτό το αίτημα του «Τριφυλλιού», το οποίο υποστηρίζεται πλέον δημόσια κι από τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

"Μετά και από τη σημερινή ανακοίνωση του Ολυμπιακού απευθυνόμαστε πλέον προς την ΕΣΑΠ και την ΕΟΠΕ:

share

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό και με δηλώσεις του στο sdna.gr μιλάει για την φετινή χρονιά αλλά και για τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου και πραγματοποιήθηκε άλλη μία κλοπή υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

share

Για τον χθεσινό αγώνα με το Ολυμπιακό και την ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος μίλησε στον Sport24 Radio, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα: «Με τον Ολυμπιακό δεν ξεκινάμε από την ίδια αφετηρία και δεν έχουμε τους ίδιους στόχους. Αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να παλεύει σε κάθε παιχνίδι και να προσπαθεί για τη νίκη. Αυτό κάναμε και σήμερα. Στις λεπτομέρειες δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει και από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι αθλητές μου καθημερινά».

Pages