Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου
share

Θέση υπέρ της κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό πήρε με δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της «μάνας του λόχου» Αχιλλέας Μακρόπουλος

share

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού κάνει γνωστή την απόφασή του να μετονομάσει το κλειστό της Λεωφόρου σε «Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος».

share

Με έναν νέο νόμο, αναπροσαρμοσμένο πάνω στον ήδη υπάρχοντα του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας σκοπεύει να θωρακήσει η Κυβέρνηση το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

share

Η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στο νομικό κομμάτι για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και μέχρι τα τέλη Ιουλίου στόχος είναι να «θωρακιστεί» το νομοθετικό για το Γουδή.

share

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει ότι η τράπεζα είπε την περασμένη Πέμπτη το «ναι» για την δανειοδότηση θέτοντας ως μόνη προϋπόθεση να περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή τη νομοθετική «θωράκιση» του έργου.

share

Το τελικό σχέδιο των επικείμενων αναπλάσεων της «Νέας Αθήνας» που βρίσκεται ήδη στα χέρια του πρωθυπουργού, οι επίσημες εξαγγελίες του μέχρι τη Μ. Τετάρτη και η πρόθεσή του για να προετοιμαστεί το νομοθετικό πλαίσιο έως τον Ιούλιο.

Pages