Ερασιτεχνης

Τα νέα για τα ερασιτεχνικά τμήματα του Παναθηναϊκου
share

Με έναν νέο νόμο, αναπροσαρμοσμένο πάνω στον ήδη υπάρχοντα του Ρυθμιστικού Σχεδίου της Αθήνας σκοπεύει να θωρακήσει η Κυβέρνηση το γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Γουδή.

share

Η κυβέρνηση έχει δώσει προτεραιότητα στο νομικό κομμάτι για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και μέχρι τα τέλη Ιουλίου στόχος είναι να «θωρακιστεί» το νομοθετικό για το Γουδή.

share

Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει ότι η τράπεζα είπε την περασμένη Πέμπτη το «ναι» για την δανειοδότηση θέτοντας ως μόνη προϋπόθεση να περάσει η κυβέρνηση από τη Βουλή τη νομοθετική «θωράκιση» του έργου.

share

Το τελικό σχέδιο των επικείμενων αναπλάσεων της «Νέας Αθήνας» που βρίσκεται ήδη στα χέρια του πρωθυπουργού, οι επίσημες εξαγγελίες του μέχρι τη Μ. Τετάρτη και η πρόθεσή του για να προετοιμαστεί το νομοθετικό πλαίσιο έως τον Ιούλιο.

share

Τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ως πρόεδρο στον Ερασιτέχνη θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr.

share

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέδωσε νέα δήλωση για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, στην οποία επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του SDNA για την τριμελή επιτροπή που έχει ορίσει, ενώ παίρνει θέση και για το γηπεδικό ζήτημα!

Pages