Μπασκετ

share

Ο Νίκος Λινάρδος τόνισε πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν ένας σπουδαίος παράγοντας που δεν θα ξεχαστεί ποτέ από όσους αγαπούν τον Παναθηναϊκό και το μπάσκετ.

share

Το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ λάβαρο με την εικόνα του ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ θα κρέμεται από τις 27 Σεπτεμβρίου στην οροφή του Ο.Α.Κ.Α.

share

Να είναι όλος ο κόσμος εκεί να τιμήσει τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Παύλο Γιαννακόπουλο, δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης. Αναλυτικά όσα είπε ο "Άρτζι":

share

Το 7ο Ευρωπαϊκό τρόπαιο είναι ο λόγος που άφησε το ΝΒΑ ο Γιώργος Παπαγιάννης σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη. Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η επέκταση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ για την επόμενη διετία;

share

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡΦΜ έκανε σήμερα το μεσημέρι ο Ντίνος Μήτογλου. Αναλυτικά, όσα είπε ο 22χρονος φόργουορντ στον Δημήτρη Κοντό, στον ΣΠΟΡ FM 94,6: 

share

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έδωσε το σύνθημα ενόψει της νέας χρονιάς. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσει η ομάδα  με τον ΟΠΑΠ. Ο ΟΠΑΠ πρεσβεύει αυτά που πρεσβεύει και ο Παναθηναϊκός. Έχει προσφέρει πάρα πολλά στον αθλητισμό και στην κοινωνία μας που είναι εξίσου σημαντικό. Ελπίζω να πετύχουμε τις ίδιες επιτυχίες γιατί έχουμε κοινούς στόχους, που είναι να παραμείνουμε στην κορυφή κι αυτό είναι το πιο σημαντικός» ανέφερε ο Έλληνας φόργουορντ.

Pages