Μετά την συνέντευξη Τύπου στο ΟΑΚΑ και την παρουσίαση του πλάνου της επόμενης μέρας, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού... σήκωσαν μανίκια και ξεκίνησαν την δουλειά για την χρονιά που έρχεται. Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του ψάχνουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την στελέχωση του ρόστερ και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται για τον αντικαταστάτη του ΝτεΣόν Τόμας, σύμφωνα με το «Eurohoops» είναι και αυτή του Σαμ Ντέκερ.

Ο 26χρονος φόργουορντ έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και έχει στις βαλίτσες του μία καλή πρώτη σεζόν στην Ευρώπη (13,1 πόντοι, 5,2 ριμπάουντ ανά ματς στο Eurocup και 11,4 πόντοι με 4,9 ριμπάουντ μ.ο. στην VTB), ενώ έχει και παραστάσεις από το ΝΒΑ, καθώς στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Κλίβελαντ Καβαλίερς και Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Μάλιστα, ο γεννημένος στο Wisconsin άσος κατέγραψε 200 ματς στον «μαγικό κόσμο», με 5,5 πόντους και 3 ριμπάουντ μέσο όρο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης πως ο Ντέκερ αγωνίστηκε για χρόνια στο «3», όμως πλέον εντάσσεται στη λίστα των πάουερ φόργουορντ, σε ένα... κοινό σημείο με τον Τόμας.

Από εκεί και πέρα, δεν υφίσταται κανένα θέμα με τον Άλεξ Τάιους. Παρά τις φήμες, οι «πράσινοι» δεν εξετάζουν για την ώρα τον έμπειρο ψηλό, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη.

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω