Τα δυάρια και ο άσσος!

Καλημέρα στην παρέα... Μια κίνηση λοιπόν απομένει για να συμπληρωθεί το ρόστερ για φέτος στον Παναθηναϊκό και αυτή θα αφορά παίκτη στα γκαρν όπως σας έχουμε πει εδώ και μέρες. Θα είναι λοιπόν το λεγόμενο κερασάκι στην τούρτα για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ήδη ενισχυμένη ομάδα και να διεκδικήσει τo maximum των στόχων της τη νέα χρονιά.

Πάμε λοιπόν να δούμε λίγο τι παίζει με τις περιπτώσεις που εξετάζει η ομάδα. Ο Τζόρτζεβιτς ξεσκαρτάρει συνεχώς στόχους και έχει φτάσει σε μια πεντάδα με σκοπό να επιλέξει αυτό που θεωρεί ότι κουμπώνει καλύτερα στο ρόστερ.

Τα δυάρια

4 παίκτες που αγωνίζονται στη θέση 2 φαίνεται να κοιτάζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Η μία περίπτωση είναι γνωστή καθώς πρόκειται για τον Ματ Τζάνινγκ. Μια περίπτωση που όπως φαίνεται όμως δεν αποτελεί προτεραιότητα τη δεδομένη στιγμή. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται και ο Ρίβερς που πέρσι αγωνιζόταν στη Ρεάλ και διακρίνεται για το πολύ καλό σουτ του και την πολύ καλή του άμυνα. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και αφού η Φενέρ επέλεξε τον Κάλινιτς ο δρόμος είναι ανοικτός. Πέρα από αυτές τις δύο περιπτώσεις παικτών υπάρχουν άλλες δύο και αφορούν παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στο ΝΒΑ. Πιθανόν ο ένας να είναι ο Ζόραν Ντράγκιτς που έχει προταθεί και θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο άσσος

Εκτός από τα δυάρια όμως στη λίστα υπάρχει και ένας άσσος. Ο λόγος για τον Μαρσελίνιο Χουέρτας ο οποίος κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος καθώς προσπαθεί να βρει κάτι καλό στο ΝΒΑ. Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό και στην περίπτωση που επιλέξει αυτόν ο Τζόρτζεβιτς είναι δεδομένη η μετακίνηση του Διαμαντίδη στη θέση 2 αφού η θέση του οργανωτή θα είναι υπερπλήρης με Καλάθη, Χουέρτας και Μποχωρίδη.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω