Ερνάντεζ: «Ήρθα για τον κόσμο, θα παλέψω για όλους τους τίτλους!»

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ πάτησε το Ελ. Βενιζέλος λίγο μετά τις 6:00 για τον Παναθηναϊκό με τον διαγώνιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον κόσμο, ενώ έδωσε και μήνυμα για τίτλους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Κουβανός στο SDNA: 

«Είμαι πολύ χαρούμενους. Όταν είδα τους οπαδούς αποφάσισα να έρθω στην ομάδα, θα δώσω το 100% και θα κάνω περήφανους τόσο τον κόσμο της ομάδας αλλά και την πόλη.

Όταν έγινε χαμός με τον κόσμο προσπάθησα να απαντήσω σε όσους μου έστελναν. Είμαι πολύ δεμένος με τους οπαδούς σε όποια ομάδα παίζω. Είναι εντυπωσιακή η ατμόσφαιρα, δε το έχω ξαναδεί, ούτε ακόμα στην Ιταλία που όλοι βλέπουν βόλεϊ, δε το είχα ξαναδεί. 

Όταν έρχεσαι σε μία τέτοια ομάδα θες να κερδίσεις το πρωτάθλημα, να πάρεις όσους τίτλους μπορείς, να παλέψεις για όλα. Είμαι έτοιμος να πάω στη Λεωφόρο, θέλω να δω την υποδοχή».

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω