Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν σενάρια από την Ιβηρική που ήθελαν την ισπανική Λας Πάλμας να ενδιαφέρεται και να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση του Μουμπάρακ Γουακάσο.

Παρ' όλα αυτά, από το «τριφύλλι» ξεκαθαρίζεται ότι ο Γκανέζος ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αλλά και ότι σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει απολύτως καμία προσέγγιση από πλευράς της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά.

Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα περιμένει τον Γουακάσο να επιστρέψει από τις υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, θα του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει και η όποια απόφαση για το μέλλον του θα ληφθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω