Ομιλία Αλαφούζου στο Κορωπί και στήριξη στους παίκτες!

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού παρακολούθησε την προπόνηση ενώ μίλησε και για λίγη ώρα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Αλαφούζος τους εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του ενόψει της συνέχειας και τους τόνισε πόσο πιστεύει σε αυτούς. Με την κίνηση του αυτή ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε να δείξει ότι βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας σε αυτή την δύσκολη καμπή της σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είχε τετ α τετ και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, με τον οποίο συζήτησε διάφορα θέματα.

Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει την στήριξή του  φέτος καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σλάβια Πράγας, ο Αλαφούζος ταξίδεψε μαζί με το τσάρτερ της ομάδας και παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση ενώ δίνει το παρών και σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας. Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα πριμ που έχει δώσει στους παίκτες από την αρχή της σεζόν ως ένα παραπάνω κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω