Γιαννακόπουλος: "Εκ του πονηρού όσα γράφονται"!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον κ. Γιαννακόπουλο, ο οποίος ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι ενόψει και της συνάντησης του με τον Αλαφούζο ενώ ξεκαθάρισε πως ποσά επένδυσης όπως τα 120 εκατομμύρια ευρώ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

«Όσα γράφονται είναι εκ του πονηρού. Εγώ έκανα γνωστό το ενδιαφέρον μου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γράφονται πράγματα λες και έχω ήδη πάρει την ομάδα ενώ δεν έχω συναντηθεί ακόμη με τον κ. Αλαφούζο. Όσα γράφονται, λοιπόν, για 120εκ. ευρώ και για άλλα τέτοια ποσά δεν αντικατοπτρίζουν σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα» ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό του.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω