Παπαπέτρου: «Ευλογία να έχουμε Ναν και Σλούκα στην ομάδα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε εν όψει του Final Four και το ότι είναι ευλογία που ο Παναθηναϊκός έχει τους Κέντρικ Ναν και Κώστα Σλούκα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Nova:

«Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, πολύ απαιτητικός. Όπως πολύ προπονητές σε αυτό το επίπεδο. Είναι άνθρωπος που λατρεύει την νίκη, θέλει να φτάσει στη νίκη με οποιονδήποτε παίκτη, δεν τον ενδιαφέρει αν θα στεναχωρήσει κάποιον. Ειναι απόλυτα δίκαιος κι έχει πολλά πράγματα που τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους σε αυτό το επίπεδο.

Θέλω να το κάνω το παιχνίδι μου όσο πιο απλό γίνεται. Η συγκέντρωση είναι εκεί καθημερινά, όπως ισχύει με τους περισσότερους συναδέλφους. Όταν έχεις προετοιμαστεί καλά δεν μένει κάτι άλλο εκτός από το να δεις τον αντίπαλο, να δεις το πλάνο και να μπεις στο γήπεδο. Μέσα στο γήπεδο κάνεις αυτά που έχει δοκιμάσει τόσες φορές και πρέπει να σου βγει ο καλύτερός σου εαυτός.

Θα ακουστεί κλισέ αλλά δεν ένιωσα φόβο ότι δεν θα είμαστε στο Final Four. Προφανώς χάσαμε το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο στο 2-1. Μας αξίζει να είμαστε στο Final Four, είχα πίστη το πράγμα και πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια τόνισε: «Όπως κι η ζωή το μπάσκετ έχει τα πάνω και τα κάτω της. Πρέπει να παλεύεις μαζί με τα απρόοπτα. Εμείς πρέπει να παλεύουμε κάθε μέρα ώστε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη. Μετά το χειρουργείο ήξερα ότι δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση, ήθελα χρόνο και πρέπει να ευχαριστήσω τον Παναθηναϊκό που μου έδωσαν χρόνο. Τώρα όμως θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω όπου χρειαστεί, νιώθω πανέτοιμος για το Final Four, έχω καλύψει αρκετό έδαφος και πλέον περιμένω να παίξω.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω