Θέλει Βλαχοδήμο ο Πανιώνιος

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Πανιωνίου, καθώς και του Μαρίνου Ουζουνίδη, με την πόρτα των «κυανέρυθρων» να παραμένει ανοικτή για τον νεαρό άσο, που ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι άνθρωποι του Πανιωνίου, είχαν επαφή με τον παίκτη στο περιθώριο του χθεσινού ματς στη Λεωφόρο, εκφράζοντας του την επιθυμία τους να πάει στη Νέα Σμύρνη, σε περίπτωση που δεν ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «πρασίνων».

Ο Βλαχοδήμος χαίρει της εκτίμησης του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον οποίο συνυπήρξε στην Ξάνθη και είναι από τους παίκτες που «ψάχνει» ο Πανιώνιος, αλλά όλα θα εξελιχθούν με βάση του τι θα πράξει ο Παναθηναϊκός.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω