Η παρουσία των Μάγκνουσον και Σένκεφελντ στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αλλά και η τελευταία επιλογή του Γιοβάνοβιτς να χρησιμοποιήσει τον Κουρμπέλη ως κεντρικό αμυντικό στο πρόσφατο ματς με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο χτύπησε τον κώδωνα του κινδύνου στον Ζβόνιμιρ Σάρλια, ο οποίος αρχίσει να καταλαβαίνει ότι δύσκολα θα βρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής και τη φετινή χρονιά.
Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός θέλει να έχει ενεργό ρόλο και από τη στιγμή που η κατάσταση γίνεται δύσκολη για τον ίδιο στον Παναθηναϊκό, έχει αρχίσει να… ψάχνεται για να πάρει μεταγραφή.
Ο 27χρονος στόπερ έχει συμβόλαιο που εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και για να αποχωρήσει θα χρειαστεί να φέρει πρόταση η οποία θα ικανοποιεί οικονομικά τον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση αποδέσμευσης του Σάρλια χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα, κάτι το οποίο έχει γίνει ξεκάθαρο στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετές εβδομάδες.

