Το σίριαλ με τον Αζεντίν Ουναΐ φαίνεται πως πλησιάζει προς το τέλος του, όμως όχι με το φινάλε που θα ήθελαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Ο Μαροκινός χαφ, που αποτέλεσε διακαή πόθο του Τριφυλλιού για περισσότερους από δύο μήνες, οδεύει -σύμφωνα με τα τελευταία διεθνή δημοσιεύματα- προς την Τζιρόνα, με τη Μαρσέιγ να φέρεται να έχει αποδεχθεί πρόταση κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ.
Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Trifillakia.gr, ο Παναθηναϊκός δεν προσέγγισε ποτέ αυτό το ποσό. Παρότι η ομάδα του Ρουί Βιτόρια επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, δεν υπήρξε καμία περίπτωση να πληρωθεί η ρήτρα των 11,5 εκατομμυρίων ευρώ που υπήρχε στη συμφωνία με τη Μαρσέιγ. Η πρόταση των «πράσινων» ήταν κάτι παραπάνω από 7 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς όμως να συμπεριλαμβάνονται το σύνολο των δικαιωμάτων του παίκτη – γεγονός που δεν ικανοποίησε τους Μασσαλούς.
Από την αρχή της υπόθεσης, ήταν σαφές πως η Μαρσέιγ δεν θα παραχωρούσε τον Ουναΐ αν δεν έφτανε στα χέρια της είτε πρόταση που θα κάλυπτε το buy-out είτε μια προσφορά που θα ανταποκρινόταν στις οικονομικές της απαιτήσεις. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη από τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα η γαλλική ομάδα να εξετάσει (και να προτιμήσει) άλλες λύσεις.
Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί εύλογες απορίες για το αν ο Παναθηναϊκός θα επιλέξει να επανέλθει δυναμικά, καταθέτοντας βελτιωμένη πρόταση, ή αν θα στρέψει το ενδιαφέρον του σε εναλλακτικές επιλογές για τη μεσαία γραμμή. Για την ώρα, αναμένουμε να επιβεβαιωθεί επίσημα η συμφωνία Μαρσέιγ–Τζιρόνα, προκειμένου να φανεί αν και πώς θα αντιδράσει το Τριφύλλι.
Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για μια υπόθεση που έχει ταλαιπωρήσει το ρεπορτάζ και έχει τραβήξει σε μάκρος για πάνω από δύο μήνες, με το δίλημμα να είναι εξαρχής ξεκάθαρο: ή πληρώνεις και τον παίρνεις, ή πας για άλλον.

