Αύριο στην Αθήνα ο Βιτόρια με πενταμελές σταφ

Ο Πορτογάλος προπονητής αποτελεί την επιλογή του Παναθηναϊκού για τη θέση του τεχνικού μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ανέφερε το SDNA από το βράδυ της Τρίτης (29/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουί Βιτόρια αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα το πρωί της Πέμπτης (31/10), συνοδευόμενος από πενταμελές επιτελείο, και θα ξεκινήσει άμεσα δουλειά με στόχο την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής (3/11) απέναντι στον Βόλο, που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια επιλογή με σαφώς ανώτερο βιογραφικό από εκείνο του Αλόνσο, και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ελπίζουν πως ο Βιτόρια θα φέρει άμεσα την ανανέωση στην ομάδα τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι οι «πράσινοι» είχαν κάνει προεργασία ημερών πριν καταλήξουν στην επιλογή του Βιτόρια. Ο πρώην προπονητής της Μπενφίκα ήταν επίσης υποψήφιος για τη Γκρέμιο, μεταξύ άλλων, μαζί με τον συμπατριώτη του Πέδρο Μαρτίνς, πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Τελικά, επιλέχθηκε ο Βιτόρια, ο οποίος παρουσίασε το πιο ολοκληρωμένο προφίλ, και επήλθε πλήρης συμφωνία ώστε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό ως νέος τεχνικός της ομάδας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω