Γιοβάνοβιτς: «Το πιο γεμάτο ευρωπαϊκό παιχνίδι που έχουμε κάνει»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ στάθηκε στην εμφάνιση του τριφυλλιού και τη νίκη. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μαρσέιγ:

Για την απόδοση του Βαγιαννίδη: «Δεν περίμενα να μου κάνετε ως πρώτη αυτή την ερώτηση. Δίνουμε αξία σε κάποια πράγματα που θεωρώ φυσιολογικά. Το να είναι στον Παναθηναϊκό και να παίζει σίγουρα έχει αξία. Και ο Βαγιαννίδης έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι όπως και οι άλλοι παίκτες. Αν πίστευα ότι δεν θα κάνει καλό παιχνίδι δεν θα τον έβαζα. Εγώ τους πιστεύω όλους, αλλά πρέπει με την απόδοσή τους να κρατήσουν την θέση τους στην ενδεκάδα. Θα έχει και καλές και κακές μέρες επειδή είναι νέος και είναι σημαντικό όταν θα είναι οι κακές να έχει την στήριξή μας».

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού: «Για το επίπεδο των παιχνιδιών στην Ευρώπη ήταν το πιο γεμάτο που έχουμε κάνει. Σε ευρωπαϊκό ματς εννοώ. Είχαμε καλά διαστήματα και διαστήματα που δεν ήμασταν τόσο καλοί. Για την εποχή που είμαστε σήμερα ήταν καλό παιχνίδι και με αφήνει ικανοποιημένο».

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τον ίδιο τρόπο στη ρεβάνς: «Σας είχα πει και πριν το παιχνίδι ότι σαν ομάδα δεν μπορούμε να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και δεν θα την αλλάξουμε. Όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν εξαρτώνται όλα από μας. Όπως σκεφτήκαμε σήμερα θα σκεφτούμε και στον επαναληπτικό». 

Για τις επιλογές στην ενδεκάδα: «Έχουμε καλό ρόστερ και ομάδα. Σαν προπονητής ο τρόπος που δουλεύουμε σε καθημερινή βάση είναι το πιο σημαντικό κομμάτι. Έχουμε αρκετές επιλογές και πολύ μεγάλη διάθεση να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό. Οι παίκτες μου έχουν αυτοπεποίθηση και η δουλειά του προπονητή είναι τους κρατάει συγκεντρωμένους. Για μένα οι αλλαγές που έγιναν σήμερα και όσον αφορά την ενδεκάδα και όσοι μπήκαν στο β΄ μέρος είχαν το ίδιο σκεπτικό. Αυτό μας βοήθησε να έχουμε μια καλή παρουσία από την αρχή μέχρι το τέλος».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω