Νικολογιάννης: «Ο Σένκεφελντ κρίνει την 11αδα με Ιωνικό»

Η παρουσία του Μπαρτ Σένκεφελντ ή όχι θα κρίνει και τις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αρχική 11άδα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ιωνικό, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν είναι κριτήριο η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, δεν μπορούμε να πούμε αν θα είναι έτοιμος ο Σένκεφελντ. Ο Βέρμπιτς είναι δεδομένα εκτός με Ιωνικό, θα γυρίσει με τον ΟΦΗ. Αυτό περιμένει και ο προπονητής για να βγάλει την 11άδα, όλα δείχνουν πάντως ότι θα πάει ο Μπερνάρ αριστερά και θα έρθει ο Κουρμπέλης στα χαφ, για να κάνει τριάδα με Ρούμπεν και Τσέριν. Αν ο Σένκεφελντ είναι καλά, θα παίξει με Κώτσιρα, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ στην άμυνα. Αλλιώς προβάδισμα έχει ο Πούγγουρας. Είναι καλύτερος αμυντικός, πιο σίγουρος από τον Σάρλια, δεν είναι τόσο καλός με τη μπάλα στα πόδια. Το μόνο που δεν ξέρω είναι επειδή είναι αριστεροπόδαροι και ο Πούγγουρας και ο Μάγκνουσον, μήπως ο Γιοβάνοβιτς επιλέξει τον Σάρλια που παίζει δεξιός στόπερ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι η απόκτηση του Πούχατς φαίνεται να προχωράει, με το «τριφύλλι» να τον παίρνει δανεικό και το καλοκαίρι οι δύο πλευρές να συζητούν ξανά για την αγορά του.

Παράλληλα, ο Νικολογιάννης ξεκαθάρισε ότι, ανεξαρτήτως ονομάτων, ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει παίκτη ελεύθερο, αλλά κάποιον έτοιμο για να έρθει και να βοηθήσει άμεσα.

Ακούστε το ηχητικό:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω