Ο Ιβάν θέλει πρόωρη ανανέωση του Μπρινιόλι!

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο αγωνιστικά όσο και σαν προσωπικότητα στα αποδυτήρια είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για αυτό θέλει να κρατήσει τον Μπρινιόλι για πάντα εδώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Realnews, έχει γίνει κουβέντα για να του προταθεί επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2026 αλλά επί του παρόντος φαίνεται πως θα δοθεί προτεραιότητα στο συμβόλαιο του αρχηγού τους του Δημήτρη Κουρμπέλη που εκπνέει το καλοκαίρι.

Οπως τονίζεται στο δημοσίευμα, με το που θα ολοκληρωθούν οι επαφές με τον Αρκάδα μέσο αυτός που θα πάρει αμέσως σειρά θα είναι ο Μπρινιόλι.

Με τον οποίο ναι μεν μέχρι το τέλος του 2022 δεν είχαν γίνει ουσιαστικές συζητήσεις όμως σε αυτό το πρώτο δίμηνο της νέας χρονιάς φαίνεται πως έχει πραγματοποιηθεί η σχετική προεργασία και το έδαφος για διαπραγμάτευση και συμφωνία ακόμη δείχνει γόνιμο.

Γενικότερα ο Ιταλός εμφανίζεται ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και ειδικά φέτος που η ομάδα του τα δίνει όλα για να κερδίσει το πρωτάθλημα.

Επιπλέον ο Γιοβάνοβιτς τον εμπιστεύεται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και ως προσωπικότητα με επιρροή στα αποδυτήρια στοιχεία άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους που παράλληλα εξηγούν γιατί οι πράσινοι επιθυμούν να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους για περισσότερα χρόνια.

Και παρότι η λογική λέει πως η καθοριστική για το θέμα κουβέντα θα γίνει μετά το τέλος των πλέι οφ δεν πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενο ο λευκός καπνός να βγει νωρίτερα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω