«Χρυσός» Τεντόγλου για τρίτη σερί διοργάνωση!

Το πρωινό ξύπνημα δεν επηρέασε καθόλου τον Έλληνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να μπει στον τελικό του άλματος εις μήκος πηδώντας 8.30 μέτρα στην πρώτη προσπάθειά του, επίδοση που ήταν αρκετή για να του χαρίσει και αυτό το χρυσό μετάλλιο. 

Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι έχει πει πως δεν του αρέσουν οι πρωινοί αγώνες, αλλά ήταν αδύνατο να χάσει αυτή την πρωτιά. 

Στο δεύτερό άλμα προσγειώθηκε στα 8.14μ., το τρίτο του άλμα ήταν μεγάλο αλλά για λίγο άκυρο, ενώ στο τέταρτο πάτησε αρκετά πίσω και έκανε 8,05μ.

Στο πέμπτο άλμα ο Τεντόγλου πήδηξε στα 8,07μ. και στην τελευταία του προσπάθεια έκανε 8,29μ.

Με αυτό το χρυσό μετάλλιο, ο Τεντόγλου είναι πια ο μοναδικός αθλητής στο άλμα εις μήκος με τρία συνεχόμενα χρυσά σε Ευρωπαϊκά κλειστού στίβου.

Δεύτερος ήταν ο Τομπίας Μοντλέρ ο οποίος είχε καλύτερο άλμα στα 8,19μ., ενώ την τριάδα του βάθρου έκλεισε ο Γκαμπριέλ Μπιτάν με 8μ.

Η κατάταξη του τελικού

Μίλτος Τεντόγλου 8.30 μ.
Τομπίας Μοντλέρ (Σουηδία) 8.19μ.
Γκαμπριέλ Μπιτάν (Ρουμανία) 8.00μ.
Μπόζινταρ Σαραμπογιούκοφ (Βουλγαρία) 7.97μ.
Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) 7.94μ.
Χάιμε Γκερά (Ισπανία) 7.84μ.
Ερβάν Κονατέ (Γαλλία) 7.65μ.
Λάζαρ Άνιτς (Σερβία) 2.48μ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω