Με την ίδια νοοτροπία κόντρα σε Ατρόμητο στην κατάμεστη Λεωφόρο

Με στόχο τη νέα νίκη πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός έχει στρέψει την προσοχή του στο αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι «πράσινοι» φιλοξενούν την ομάδα του Περιστερίου και θέλουν την κατάκτηση των τριών βαθμών, το 12/13 στο πρωτάθλημα, περιμένοντας μετά το αποτέλεσμα του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Η προετοιμασία του «τριφυλλιού» ολοκληρώνεται με πρωινή προπόνηση και στη συνέχεια ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή. Νεότερα προβλήματα δεν υπάρχουν και όλα δείχνουν ότι ο Σέρβος θα πάει με την ίδια συνταγή στο ματς, δίχως να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπρινιόλι. Δεξιά ο Κώτσιρας, αριστερά ο Χουάνκαρ και στα στόπερ οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον. Η τριάδα στα χαφ θα αποτελείται από τους Ρούμπεν, Τσέριν και Κουρμπέλη. Ο Βέρμπιτς θα παίξει ως αριστερό εξτρέμ, ο Μπερνάρ ως δεξί και στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Σπόραρ.

Η Λεωφόρος θα είναι ξανά κατάμεστη, αφού τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί με τον κόσμο να δίνει για μια ακόμη φορά δυναμικό «παρών» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω