Προπονήθηκε ο Ιωαννίδης, ατομικό ο Κουρμπέλης

Ο Παναθηναϊκός με πρωινή προπόνηση συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Άρη την Κυριακή στη Λεωφόρο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Φώτη Ιωαννίδη να βγάζει μεγάλο μέρος της προπόνησης. Ο νεαρός φορ του τριφυλλιού προπονήθηκε με μια ειδική μάσκα και οι πιθανότητες να είναι διαθέσιμος την Κυριακή είναι αρκετές.

Παράλληλα, ατομικό έκανε ο Κουρμπέλης και μένει να δούμε πως θα είναι τις επόμενες μέρες ενώ όσον αφορά τον Αϊτόρ ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης , αλλά θα μπει από αύριο σε κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη.

Φορώντας ειδική προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε μεγάλο μέρος του προγράμματος της ομάδας, προτού συνεχίσει με ατομικό. Πρόγραμμα αποφόρτισης έκανε ο Αϊτόρ, ατομικό ο Κουρμπέλης και θεραπεία ο Τρουιγιέ.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, ασκήσεις κατοχής μπάλας, έκαναν εξάσκηση στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω