Ο Μάικ Τζέιμς είναι ελεύθερος, η Μπαρτσελόνα υποχώρησε όταν έμαθε ότι η Μπασκόνια θα ζητήσει χρήματα αφού έχει τα δικαιώματα του Αμερικανού γκαρντ στην Ισπανία και η MundoDeportivo φέρνει τώρα τον Παναθηναϊκό Superfoods ως πρώτο φαβορί για να τον πάρει πίσω!

Σύμφωνα με την ισπανική ιστοσελίδα, ο Μάικ Τζέιμς φέρεται να βρίσκεται πάρα πολύ κοντά στην επιστροφή του στους νταμπλούχους Ελλάδας του Τσάβι Πασκουάλ, μια και η Μπαρτσελόνα που δίνει τον Ταϊρίς Ράις στην Κίνα (Shenzhen Leopards), δεν θέλει να πληρώσει τα χρήματα που ζητάει η Μπασκόνια.

Η ηττημένη της προχθεσινής αναμέτρησης του ΟΑΚΑ (11/1) θέλει πάση θυσία έναν γκαρντ, αλλά η πρώτη της επιλογή που ήταν ο Μάικ Τζέιμς θα της κοστίσει πολλά περισσότερα και δεν δείχνει διατεθειμένη να τα καλύψει.

Το κατά πόσο αληθεύει η πληροφορία της MundoDeportivo θα φανεί τις επόμενες ώρες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω