Ξανά μέσα οι Μπερνάρ και Σένκεφελντ, αύριο κρίνεται του Χουάνκαρ

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το κυριακάτικο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε για δεύτερη μέρα τόσο τον Μπαρτ Σένκεφελντ όσο και τον Μπερνάρ να συμμετάσχουν στο πλήρες πρόγραμμα της ομάδας.

Ο Σέρβος προπονητής περιμένει πλέον μόνο τον Χουάνκαρ για να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους και να κάνει τις επιλογές του, με τον Ισπανό να βγάζει ένα μέρος της προπόνησης απόψε (ξεκίνησε με την ομάδα και συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως ήταν το αρχικό πλάνο) και να δοκιμάζει να μπει σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση και ταχύτητες, συνέχισαν με ασκήσεις μετάβασης από άμυνα σε επίθεση και ολοκλήρωσαν με τουρνουά τεσσάρων ομάδων σε μικρό χώρο και με περιορισμούς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω