Πράγματα και θαύματα από τον Μπιλάλ στην ευρωπαϊκή 8αρα του Παναθηναϊκού!

Σε διαδικαστικού χαρακτήρα μετέτρεψε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού τη ρεβάνς με τη Σλάβια Σόφιας, καθώς τη διέλυσε με... 8-0 στη Λεωφόρο, στο πρώτο ματς για τον Α’ γύρο του UEFA Youth League.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Σάμιου καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο μέρος, καθώς πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 4-0!

Ο απίθανος Μπιλάλ άνοιξε το σκορ στο 2ο μόλις λεπτό και στο 30’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με τον Φρόκου να αναλαμβάνει δράση σκοράροντας δύο φορές σε ένα δίλεπτο (45’, 45+1’) ακριβώς πριν την ανάπαυλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με παρόμοιο τρόπο, με τον Μπιλάλ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 5-0 στο 49’ κάνοντας χατ τρικ, ενώ στο 58’ ο νεαρός Αιγύπτιος σκόραρε ξανά για το 6-0! Αυτό δεν ήταν το τέλος, καθώς οκτώ λεπτά αργότερα χτύπησε ξανά με το πέμπτο του τέρμα, προτού διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα ο Νταμπίζας στις καθυστερήσεις.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου, με τους «πράσινους» να αντιμετωπίζουν στον επόμενο γύρο του θεσμού τον νικητή του ζευγαριού Ζαλγκίρις-Τρέντσιν.

Σημειώνεται πως το UEFA Youth League έχει δύο μονοπάτια, ένα στο οποίο μετέχουν οι ομάδες Νέων των συλλόγων που παίζουν στο Champions League και ένα ακόμα όπου παίζουν πρωταθλητές σε λίγκες Νέων – όπως ο Παναθηναϊκός.

Οι ομάδες που θα απομείνουν από τους δύο γύρους θα παίξουν στα playoffs με τους δεύτερους των ομίλων και εν συνεχεία θα διεξαχθεί η φάση των «16», με την είσοδο των πρωτοπόρων.

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω