Να ξορκίσει τον κακό δαίμονα και να κάνει γιορτές σε θέση Ευρώπης

Να βάλει τέλος στις τραγικές επιδόσεις που έχει απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα θέλει ο Παναθηναϊκός, που μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Σημαντικό παιχνίδι απέναντι σε έναν άμεσο ανταγωνιστή του, ο οποίος μάλιστα βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία, δίνει απόψε (19:30) ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να βάλει "στοπ" στην κάκιστη παράδοση που έχει στα μεταξύ τους παιχνίδια τα τελευταία χρόνια.

Στο ματς του α' γύρου η ομάδα του Μεταξά επικράτησε με 1-0 χάριν στο τέρμα του Γκαρντάφσκι από το 5' κι αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη των Ηπειρωτών επί των Πρασίνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά ο "Άγιαξ" μετράει έξι νίκες στα οχτώ τελευταία που έδωσε με το Τριφύλλι (6-0-2), η μία εξ αυτών δε, όταν ακόμα αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία και οι δύο τους συναντήθηκαν στο Κύπελλο, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει τελικά την πρόκριση στη Λεωφόρο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω