Νικολογιάννης: «Απίθανο να μείνει ο Βιγιαφάνιες!»

Παναθηναϊκός και Λούκας Βιγιαφάνιες αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους το προσεχές καλοκαίρι, σύμφωνα με όσα μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το συμβόλαιο του Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό λήγει το καλοκαίρι. Θεωρώ απίθανο, με όλα αυτά που έχουν γίνει και όσα έχουμε δει από τον παίκτη, να ανανεωθεί. Για τον Γενάρη δεν ξέρω αν θα του πουν να φύγει. Έκανε πολλά βήματα πίσω όταν πήγε σε Μεξικό και Τουρκία. Είχε έναν τραυματισμό με το που ήρθε και μετά έπεσε σε ένα αλαλούμ ενώ προσπαθούσε να βρει τον εαυτό του. Η ουσία είναι ότι δεν μπορεί να φταίνε και οι τρεις προπονητές που έχουν περάσει. Δεν έχει δείξει καν μεταμέλεια», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού εξήγησε και το ισχύει στην περίπτωση του Βιγιαφάνιες με το πρόστιμο που του επέβαλλε το «τριφύλλι», σημειώνοντας ότι στόχος είναι να τα βρουν οι δύο πλευρές και να κλείσει η υπόθεση.

Ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι ο Γιοβάνοβιτς ζει την πιο δύσκολη στιγμή του στον Παναθηναϊκό, αλλά και πως οτιδήποτε άλλο πέραν της νίκης με την Λαμία θα δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα, χωρίς αυτό να «ακουμπάει» τον προπονητή.

Ενώ τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν έχουν πάρει τους βαθμούς που δικαιούνται με βάση την απόδοσή τους στο γήπεδο, όπως για παράδειγμα με τον ΠΑΣ ή με τον Άρη.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω