Αυτό απαντάει ο Παναθηναϊκός για Βιγιαφάνιες

Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον Λούκας Βιγιαφάνιες για να τα βρουν εξωδικαστικά. Το τριφύλλι να είναι αυτό που πήγε στην ΕΠΟ το θέμα.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες όταν ενημερώθηκε για το πρόστιμο που του επιβλήθηκε, έστειλε ένα e mail με το οποίο ανέφερε ότι το θεωρεί υπερβολικό, καθώς όπως είχε αναφέρει και δημόσια δεν είχε χτυπήσει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη. Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, ο Βιγιαφάνιες δεν επιθυμεί να πληρώσει το πρόστιμο, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει το θέμα στα άκρα.

Ο Αργεντίνος ποδοσφαιριστής δεν κατέθεσε καμία προσφυγή κατά του τριφυλλιού, αλλά οι πράσινοι όφειλαν να ενημερώσουν την ΕΠΟ. Αυτή η κίνηση έγινε προκειμένου να καλυφθεί νομικά ο Παναθηναϊκός, μιας και όταν γίνεται επιβολή ενός προστίμου άνω του 3% οφείλει ο σύλλογος να ενημερώσει την ομοσπονδία. Αν δεν το κάνει αυτό, μπορεί ο ποδοσφαιριστής να κινηθεί νομικά εναντίον της ομάδας και να δικαιωθεί.

Παράλληλα, ο Βιγιαφάνιες δείχνει το ίδιο πρόσωπο στις προπονήσεις και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά και δεν έχει μείνει εκτός ομάδας. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία να τα βρουν εξωδικαστικά και μένει να δούμε τι θα συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Αυτό που οφείλουμε να τονίσουμε είναι ότι κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθεί το θέμα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω