Ανανέωσαν Καμπετσής και Ξενόπουλος!

Κάτοικοι... Κορωπίου θα παραμείνουν οι Αργύρης Καμπετσής και Βασίλης Ξενόπουλος και μετά το καλοκαίρι, όταν και ολοκληρωνόταν το συμβόλαιο τους με το τριφύλλι.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο Καμπετσής είχε έρθει σε κατ΄ αρχήν συμφωνία με τον Πιερ Ντρεοσί εδώ και λίγες ημέρες. Πλέον οι δύο πλευρές, όπως ενημέρωσε και επίσημα ο Παναθηναϊκός, έφτασαν σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του παίκτη.

Το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά το... deal είναι να πέσουν οι υπογραφές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Γύρω από το θέμα της ανανέωσης του Αργύρη Καμπετσή σηκώθηκε πολλή... σκόνη. Ο νεαρός από την πρώτη στιγμή ήθελε να ανανεώσει. Παράλληλα, ουδέποτε ζήτησε να μπει όρος στο συμβόλαιο του για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών. Το μόνο του αίτημα ήταν να μπορεί να αποχωρήσει από το τριφύλλι με ένα μικρό αντίτιμο αν δεν καταγράψει καμία συμμετοχή. Ο Καμπετσής πλέον έχει πάρει θέση βασικού και σε κάθε παιχνίδι της ομάδας γίνεται όλο και καλύτερος, πετυχαίνοντας σημαντικά γκολ και χαρίζοντας σημαντικές νίκες.

Παράλληλα και με τον Βασίλη Ξενόπουλο επήλθε προφορική συμφωνία, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2021 και αναμένεται να υπογράψει επέκταση για δύο χρόνια ακόμα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω