113 χρόνια ένδοξης ιστορίας και περηφάνειας!

Ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος γιορτάζει σήμερα τα 113α γενέθλια του. Εκατόν δεκατρία χρόνια γεμάτα επιτυχίες, χαρές αλλά και αμέτρητους τίτλους. Για την ακρίβεια, 1607 μέχρι σήμερα σ' όλα τα σπορ.

Ο κορυφαίος ελληνικός σύλλογος με πάμπολλες διακρίσεις εντός και πολλάκις εκτός συνόρων. Ο σύλλογος που έκανε γνωστή την Ελλάδα στα πέρατα της γης, με τις αξεπέραστες επιτυχίες του.

Ο σύλλογος που είναι φτιαγμένος πάνω σε ιδανικά που μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά. Ιδανικά τα οποία έχουν σφυρηλατηθεί μέσα από την ένδοξη ιστορία του.

Ηθικές αξίες που δεν καταπατήθηκαν ούτε στις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Αξίες που προασπίζονται οι φίλοι του όλα αυτά τα χρόνια ζωής του. Η ιστορία άρχιζε να... γράφει στις 3 Φεβρουαρίου του 1908.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σάρκα και οστά και ο ιδρυτής του ονομάζεται Γεώργιος Καλαφάτης. Ηταν αθλητής στίβου του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου, αλλά το ποδόσφαιρο, που μόλις είχε γίνει γνωστό στη χώρα μας εκείνη την περίοδο, ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Ο Καλαφάτης μαζί με άλλους συναθλητές του, ίδρυσαν τον Παναθηναϊκό και η ιστορία ξεκίνησε να γράφεται...

Μεταξύ των ιδρυτικών του μελών, που διακρίθηκαν και ως ποδοσφαιριστές, ήταν οι Αλέξανδρος Καλαφάτης, Δημήτρης Δουκάκης, Περικλής Μπούμπουλης, Ε. Χρύσης, Γρανίτσας, Μαντζάκος, Παπαγεωργίου, Γαέτας, Δεμερτζής, Σταυρόπουλος, Πάσχος, Μισακιάν, Ρέππας, Σαπούνιας και Γαρουφαλιάς.

Το αήττητο πρωτάθλημα του 1964

Το 1964 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα χωρίς να χάσει από κανέναν από τους αντιπάλους του. Συγκεκριμένα, μέτρησε 24 νίκες και 6 ισοπαλίες. Το «τριφύλλι» τερμάτισε εκείνη τη σεζόν στην πρώτη θέση με 84 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ολυμπιακό με 77 και τρίτη την ΑΕΚ με 71. Προπονητής των πράσινων ήταν ο Στέφεν Μπόμπεκ.

Το έπος του Γούμπλεϊ το 1971

Στις 2 Ιουνίου του 1971 ο Παναθηναϊκός κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία συλλόγου στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο συλλόγων. Με τον Φέρεντς Πούσκας στο «τιμόνι», οι «πράσινοι» αποκλείουν κατά σειρά τη Ζενές Ες από το Λουξεμβούργο, την Σλόβαν Μπρατισλάβας από την Τσεχοσλοβακία, την Έβερτον από την Αγγλία και τον Ερυθρό Αστέρα από την Γιουγκοσλαβία.

Στον τελικό του Γουέμπλεϊ ηττήθηκαν με 2-0 από τον Άγιαξ, ο οποίος είχε την καλύτερη ομάδα της ιστορίας του με τον φοβερό και τρομερό Γιόχαν Κρόιφ...

Η πορεία μέχρι τα ημιτελικά του 1985

Μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου πρωταθλητριών έφτασε το 1985 ο Παναθηναϊκός, στην πρώτη χρονιά του Δημήτρη Σαραβάκου. Οι πράσινοι έκαναν εκπληκτική πορεία μέχρι που βρήκαν απέναντι τους στα ημιτελικά την τεράστια Λίβερπουλ. Μέχρι να βρουν απέναντι τους την αγγλική ομάδα απέκλεισαν κατά σειρά την ολλανδική Φέγενορντ του ανερχόμενου τότε Ρουντ Γκούλιτ (0-0 και 2-1), την ιρλανδική Λίντφιλντ (2-1 και 3-3) και τη σουηδική Γκέτεμποργκ (1-0 στη Σουηδία και 2-2). Προπονητής της μεγάλης αυτής ομάδας ήταν ο Γιάτζεκ Γκμοχ.

Όταν έφτασε στους «8» του UEFA

Άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία του έγραψε ο Παναθηναϊκός τη σεζόν 1987-88. Τότε οι πράσινοι έφτασαν ως τα προημιτελικά της διοργάνωσης αποκλείοντας ομάδες, όπως τις Οσέρ, Γιουβέντους και Χόνβεντ. Ειδικά ο αποκλεισμός της Γιουβέντους ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία, καθώς θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση.

Το τριφύλλι έφτασε ως την προημιτελική φάση όπου αποκλείστηκε από τη βελγική Κλαμπ Μπριζ, έπειτα από την ισοπαλία 2–2 στην Αθήνα και την εκτός έδρας ήττα με 1-0. Ο Δημήτρης Σαραβάκος με έξι συνολικά τέρματα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης!

Η πορεία στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Τη σεζόν 1991-92, στην πρώτη πειραματική μορφή του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός έκανε κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του. Οι πράσινοι συμμετείχαν στους ομίλους των προημιτελικών, έχοντας αποκλείσει στην πρώτη φάση την ισλανδική Φραμ Ρέικιαβικ με δύο ισοπαλίες (2–2, 0–0) και στη δεύτερη τη σουηδική Γκέτεμποργκ (2–0, 2–2).

Το πρώτο ευρωπαϊκό στο μπάσκετ

Ήταν η αρχή μιας μεγάλη εποχής. Ηταν το έναυσμα για να χτίσει ο Παναθηναϊκός την αυτοκρατορία του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Οι αείμνηστοι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος είχαν ρίξει αμέτρητα χρήματα στο αγαπημένο τους τριφύλλι και είχαν φέρει την χρονιά εκείνη τον Ντομινίκ Γουίλκινς από το NBA, που ακόμα και σήμερα αποτελεί την κορυφαία μεταγραφή στο ελληνικό μπάσκετ.

Τον Απρίλιο του 1996 στο Παρίσι και συγκεκριμένα στο «Παλέ Ντε Μπερσί», το τριφύλλι αφού απέκλεισε στα ημιτελικά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρήκε απέναντι του στον τελικό την Μπαρτσελόνα. Οι πράσινοι σε ένα ματς θρίλερ επικράτησαν με 67-66, με την τάπα του Βράνκοβιτς στην τελευταία επίθεση της «Μπάρτσα» να μένει για πάντα στην ιστορία.

Όταν «πάγωσε» το Άμστερνταμ

Στις 3 Απριλίου του 1996 γράφτηκε μία από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία του συλλόγου. Ήταν η φορά που έφτασε πιο κοντά από ποτέ στο να πετύχει μια επιτυχία ανάλογη με το Γουέμπλει. Οι πράσινοι έδιναν τον πρώτο ημιτελικό στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κόντρα στον Άγιαξ, μέσα στο Άμστερνταμ. Το ματς ήταν 0-0 μέχρι το 87ο λεπτό. Τότε πήρε την μπάλα ο Γιώργος Δώνης, που διέσχισε όλο το γήπεδο, την έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον ανυπέρβλητο Κριστόφ Βαζέχα, ο οποίος πλάσαρε τον Φαν Ντερ Σαρ και έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι της εστίας του. Το Αμστερνταμ πάγωσε. Αγιαξ-Παναθηναϊκός 0-1.

Στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (0-3) από τον Αίαντα που είχε μία από τις κορυφαίες ομάδες της ιστορίας του, αλλά η παρουσία του στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν αναμφίβολα τεράστια επιτυχία.

Το δεύτερο... αστέρι με Ομπράντοβιτς

Το 2000 ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έκαναν την κίνηση ματ φέρνοντας ως προπονητή τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με τον οποίο έχτισαν την μεγάλη πράσινη αυτοκρατορία.

Το τριφύλλι την χρονιά εκείνη κατέκτησε το δεύτερο ευρωπαϊκό της ιστορίας του στο Φάιναλ Φορ της Θεσσαλονίκης. Στα ημιτελικά απέκλεισε την Εφές με 81-71 και στον τελικό νίκησε την Μακάμπι Τελ Αβίβ (73-67), με τρομερή εμφάνιση του Ρέμπρατσα.

Ξανά στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ

Τη σεζόν 2001-02 ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Το τριφύλλι ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου απέκλεισε την Σλάβια Πράγας. Στους "32" της διοργάνωσης κατάφερε να προκριθεί πρώτος σε όμιλο με Άρσεναλ, Μαγιόρκα και Σάλκε.

Στη φάση των «16» της διοργάνωσης κατάφερε να προκριθεί από έναν όμιλο που εμπεριείχε Ρεάλ Μαδρίτης, Πόρτο και Σπάρτα Πράγας.

Στην προημιτελική φάση αντιμετώπισε την Μπαρτσελόνα και στον πρώτο αγώνα στην Αθήνα νίκησε 1–0 με σκόρερ τον Άγγελο Μπασινά, ενώ στον επαναληπτικό της Βαρκελώνης αν και προηγήθηκε (0–1) με μακρινό σουτ του Μιχάλη Κωνσταντίνου ηττήθηκε με 3-1 και ανάγκασε την Μπάρτσα να κάνει... καθυστερήσεις για να κρατήσει το αποτέλεσμα.

Τον φρέναρε η τρομερή Πόρτο του Μουρίνιο

Οι πράσινοι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν (2002-03) πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτή τη φορά έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. Εκεί αντιμετώπισαν την Πόρτο, από την οποία αποκλείστηκαν στη ρεβάνς στη Λεωφόρο στην παράταση (0-2, 0-1 κ.δ.). Στον πρώτο αγώνα στην Πορτογαλία ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει (0-1) με γκολ του Εμμάνουελ Ολισαντέμπε.

Για να φτάσει ως εκεί το τριφύλλι απέκλεισε κατά σειρά τις Λίτεξ Λόβετς, Φενέρμπαχτσε, Σλόβαν Λίμπερετς και Άντερλεχτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πόρτο του Μουρίνιο ήταν η νικήτρια της διοργάνωσης και την επόμενη χρονιά κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το τρίτο αστέρι στην Μπολόνια

Ο Παναθηναϊκός το 2002 έραψε στην πράσινη φανέλα του τρίτο του αστέρι. Το Φάιναλ Φορ έγινε στην Μπολόνια και η αλήθεια είναι πως οι πράσινοι ήταν το αουτσάιντερ που ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά.

Στον ημιτελικό, το τριφύλλι επικράτησε με 83-75 της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ στον τελικό νίκησε την Κίντερ Μπολόνια του μεγάλου Τζινόμπιλι με 89-83, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τους Μποντιρόγκα, Κουτλουάι και Παπαδόπουλο.

Όταν το «σήκωσε» στο σπίτι του

Τη σεζόν 2006-07 ο Παναθηναϊκός είχε φτιάξει μια απίθανη ομάδα με μπροστάρηδες τους Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Σισκάουσκας. Το φάιναλ φορ έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ΟΑΚΑ.

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός πέρασε δια... περιπάτου επικρατώντας με 67-53 της Ταού Κεράμικα ενώ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Κώστα Παπαλούκα πήρε τη νίκη θρίλερ με 93-91 και «έραψε» το τέταρτο αστέρι του.

Στον τελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών

Τη σεζόν 2008-09 η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του τριφυλλιού έφτασε στα ημιτελικά του CEV Cup και διοργάνωσε στο ΟΑΚΑ το Κύπελλο Συνομοσπονδιών. Με προπονητή τον Λεώνη ο Παναθηναϊκός απέκλεισε με επική ανατροπή την Κούνεο με 3-2 σετ και πέρασε στον τελικό της διοργάνωσης. Εκεί όμως ηττήθηκε με 3-1 σετ από την Λοκομοτίβ Μπελογκόριε.

Η πέμπτη κούπα μέσα στο Βερολίνο

Η αρμάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έμοιαζε με τρένο δεν σταματούσε πουθενά. Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στον ημιτελικό του φάιναλ φορ του Βερολίνου με 84-82 του Ολυμπιακού και έβαλε πλώρη για το 5ο αστέρι.

Στον τελικό βρήκε απέναντι του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία και νίκησε με 83-81 παρά τα... φαλτσοσφυρίγματα.

Το έκτο αστέρι στη Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη τον Μάιο του 2011 ο Παναθηναϊκός κατέκτησε την 6η Ευρωλίγκα της ιστορίας του. Με έναν Διαμαντίδη σεληνιασμένο, να κάνει απίθανα πράγματα, οι πράσινοι πήραν τη νίκη με 77-69 επί της Σιένα στα ημιτελικά, ενώ στον τελικό «καθάρισαν» για άλλη μία φορά την Μακάμπι με 78-70.

Το νταμπλ του 2020 στο βόλεϊ Ανδρών

Ο Παναθηναϊκός μετά από δέκα χρόνια ανομβρίας επέστρεψε το 2020 στους τίτλους. Συγκεκριμένα, οι πράσινοι κατέκτησαν το Λιγκ Καπ το Φεβρουάριο. Στο πρώτο ματς στο «Μελίνα Μερκούρη» το τριφύλλι με επική ανατροπή από το 2-0 κέρδισε με 3-2. Στη ρεβάνς στον «Άγιο Θωμά» ο Ολυμπιακός έφερε τον τελικό στα ίσα επικρατώντας με 3-2 . Το παιχνίδι κρίθηκε στο χρυσό σετ, το οποίο ο Παναθηναϊκός πήρε και στέφθηκε Κυπελλούχος. Λίγους μήνες αργότερα ήρθε και το πρωτάθλημα με το τριφύλλι να «παίρνει» τη σειρά με δύο νίκες.

Οι επιτυχίες του Παναθηναϊκού είναι πάρα πολλές και σε άλλα αθλήματα, όπως το βόλεϊ Γυναικών, το μπάσκετ Γυναικών και άλλα ομαδικά και ατομικά αθλήματα.

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους επίσημα καταγεγραμμένους τίτλους των πράσινων σε όλα τα ομαδικά σπορ μέχρι σήμερα:

ΑΡΣΗ ΒΑΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1958) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (23) Γενική Βαθμολογία 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2019 Άνδρες 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1959, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1965 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας 1968 7 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1961, 1963, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής 1988 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1966 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής 1989, Έφηβοι 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1966, 1968,2019

ΒΟΛΛΕΫ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1919) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (64) Γενική Βαθμολογία 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1988 Άνδρες 25 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1921, 1944, 1951, 1952, 1959, 1960, 1963, 1965, 1966, 1967, 1970, 1971, 1972, 1973, 1975, 1977, 1982, 1984, 1985, 1986, 1995, 1996, 2004, 2006, 2020 7 Κύπελλα Ελλάδας 1959, 1982, 1984, 1985, 2007, 2008, 2010 1 Σούπερ Καπ 2006 1 Λιγκ Καπ 2020 2 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1960, 1964 1 Κύπελλο 21ης Απριλίου 1968 Άνδρες - Β΄ Ομάδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1951, 1953 Έφηβοι 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1965, 1982, 2019, 2020 7 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1963, 1964, 1965, 1970, 1971, 1972, 1973 4 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1974, 1982, 1983, 1984 6 Πρωταθλήματα Αθήνας & Ανατολικής Αττικής 2007, 2013, 2017, 2018, 2019, 2020 Παίδες 2 Πρωταθλήματα Αθήνας & Ανατολικής Αττικής 2016, 2017 Παμπαίδες 1 Πρωτάθλήμα Αθήνας & Ανατολικής Αττικής 2018

ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (Έτος ίδρυσης: 1927) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (10) Άνδρες - Α΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1972 Άνδρες - Δ΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Ομαδικό) 1978 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Αθήνας (Ομαδικό) 1984 Παμπαίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1982 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Ομαδικό) 1982 2 Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1982, 1983 Κορασίδες 2 Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1993, 1994 Παγκορασίδες 1 Πρωτάθλημα Αθήνας (Ομαδικό) 1995

ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ (Έτος ίδρυσης: 1947) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (30) Άνδρες - Γυναίκες 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1969, 1972, 1975, 2015, 2016, 2017 Άνδρες 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2015, 2016, 2017, 2019 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1968 Αγόρια - Κορίτσια (Γενική) Α΄-Β΄ Κατηγορία 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2013, 2014, 2015 Αγόρια Α΄-Β΄ Κατηγορία 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2013, 2014, 2015, 2016 Αγόρια - Κορίτσια (Γενική) Γ΄-Δ΄ Κατηγορία 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2013, 2018, 2019 Αγόρια Γ΄-Δ΄ Κατηγορία 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2013, 2018, 2019 Κορίτσια Γ΄-Δ΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2014 Αγόρια - Κορίτσια (Γενική) Β΄-Γ΄-Δ΄ Κατηγορία 2 Κύπελλα Άνοιξης 2013, 2014 Αγόρια - Κορίτσια (Γενική) Γ΄-Δ΄ Κατηγορία 3 Κύπελλα Χριστουγέννων 2014, 2015, 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ (Έτος ίδρυσης: 1925) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (85) Άνδρες - Γυναίκες 13 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1944, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1963, 1964, 1965, 1966 ,1968 8 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1953, 1954, 1958, 1960, 1962, 1963, 1964, 1965 4 Χειμερινά Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1963, 1964, 1965, 1966 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1960 3 Πρωταθλήματα Κολυμβητικών Ημερίδων Ε.Κ.Ο.Φ. (Γενική Βαθμολογία) 1955, 1963, 1964 4 Πρωταθλήματα Κολυμβητικών Ημερίδων Ε.Κ.Ο.Φ. 1955(Α΄), 1955(Β΄), 1955(Γ΄), 1955(Δ΄) Masters 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Άνδρες - Γυναίκες - Γενική Βαθμολογία) 2018, 2019, 2020 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Άνδρες) 2018, 2019, 2020 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Γυναίκες) 2018, 2019, 2020 1 Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας (Άνδρες-Γυναίκες-Γενική Βαθμολογία) 2020 1 Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας (Άνδρες) 2020 1 Πρωτάθλημα Ανοιχτής Θάλασσας (Γυναίκες) 2020 Γενική Βαθμολογία Μικρών Κατηγοριών Α΄-Β΄-Γ΄-Δ΄-Ε΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1982 Έφηβοι - Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2007 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας 2007 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1997 Νέοι - Νεάνιδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1974, 1975 2 Εαρινά Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1975, 1976 Νέοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1977 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1976 Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2007 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας 2007 Παίδες - Κορασίδες Α΄-Β΄ 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1970, 1971, 1972, 1973, 1982 3 Εαρινά Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1971, 1972, 1973 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1977 Παίδες - Κορασίδες Γ΄-Δ΄ 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1969, 1973 2 Εαρινά Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1970, 1973 Παίδες - Κορασίδες Γ΄ 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1969 Παίδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1997, 1998 Παγκορασίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1998 Παμπαίδες Α΄-Β΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1997 Αγόρια Α΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1987 Αγόρια Ε΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1984 Γενική Κοριτσιών 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1981, 1982 Κορασίδες Α΄-Β΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1982 Κορασίδες Β΄-Γ΄-Δ΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1981 Ελπίδες - Αβράβευτοι 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1969, 1971, 1974 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1984

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΕΝΤΑΘΛΟ (Έτος ίδρυσης: 1977) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (5) Άνδρες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1980, 1987 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας Τριάθλου (Ομαδικό) 1979 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Τριάθλου (Ομαδικό) 1978 Έφηβοι - Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Διάθλου (Ομαδικό) 1979

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1919) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (112) Άνδρες 1 Διηπειρωτικό Κύπελλο 1996 6 Πρωταθλήματα Ευρώπης 1996, 2000, 2002, 2007, 2009, 2011 39 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1921, 1946, 1947, 1950, 1951, 1954, 1961, 1962, 1967, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1980, 1981, 1982, 1984, 1998, 1999, 2000, 2001, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2017, 2018, 2019, 2020 19 Κύπελλα Ελλάδας 1979, 1982, 1983, 1986, 1993, 1996, 2003, 2005, 2006, 2007, 2008 ,2009, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2019 3 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1946, 1950, 1952 2 Πρωταθλήματα Αθήνας 1947, 1948 1 Κύπελλο Ε.Σ.Κ.Α. «Αλ. Αποστολίδης» 1981 Άνδρες - Παλαίμαχοι 3 Πρωταθλήματα Αττικής 2017, 2018, 2019 Άνδρες - Β΄ Ομάδες 2 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1950, 1951 Νέοι 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 2016 Έφηβοι 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2012, 2015, 2016 6 Πρωταθλήματα Αθήνας 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 8 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1946, 1947, 1952, 1956, 1960, 1975, 1991, 1992 Παίδες 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2010, 2018, 2020 2 Πρωταθλήματα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1974, 1989 7 Πρωταθλήματα Αθήνας 2001, 2005, 2009, 2010, 2012, 2018,2020 Παμπαίδες 6 Πρωταθλήματα Αθήνας 2007, 2008, 2009, 2010, 2012, 2016

ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1937) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (20) Γυναίκες 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1998, 2000, 2005, 2013 1 Κύπελλο Ελλάδας 2000 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 1950 Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2018 5 Πρωταθλήματα Αθήνας 2014, 2016, 2017, 2018, 2019 Κορασίδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2016, 2017 5 Πρωταθλήματα Αθήνας 2015, 2016, 2017, 2019,2020 Παγκορασίδες 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 2018

ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΟ (Έτος ίδρυσης:2018) Ανεπίσημοι ομαδικοί τίτλοι (1) 2019 Τουρνουά Mercedes

ΜΠΕΪΖΜΠΟΛ (Έτος ίδρυσης: 2014) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (1) Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2014

ΞΙΦΑΣΚΙΑ (Έτος ίδρυσης: 1926) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (93) Γενική Βαθμολογία 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1963, 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία Ομαδικών Αγωνισμάτων) 1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1973, 1974, 1975, 1977 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία 1964 - 1965) 1965 2 Χειμερινά Πρωταθλήματα Ελλάδας 1977, 1978 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας 1976 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας 1976 Άνδρες 15 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1963, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1978, 1980 14 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ξίφος Μονομαχίας - Ομαδικό) 1964, 1965, 1966, 1967, 1969, 1970, 1971, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1980, 2017 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ξίφος Ασκήσεως - Ομαδικό) 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1973, 1975, 1977, 1978 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Σπάθη - Ομαδικό) 1964, 1970, 1971, 1973, 1974 1 Κύπελλο Ομοσπονδίας (Ξίφος Μονομαχίας - Ομαδικό) 1981 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1969, 1970 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1962 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ξίφος Ασκήσεως - Ομαδικό) 1962 Έφηβοι 9 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1963, 1964, 1965, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1973 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ξίφος Μονομαχίας - Ομαδικό) 1965, 1967 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ξίφος Ασκήσεως - Ομαδικό) 1963, 1965, 1967 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Σπάθη - Ομαδικό) 1963, 1964, 1965, 1967

ΠΑΛΗ (Έτος ίδρυσης: 1949) ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΪΚΗ ΠΑΛΗ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (13) Άνδρες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2014, 2015 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1982 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1984 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1988 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 3 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1981, 1985, 1986 Άνδρες - Γ΄ Κατηγορία 3 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1970, 1981, 1982 Άνδρες - Αβράβευτοι 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1984 Νέοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1990

ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΑΛΗ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (1) Άνδρες - Γ΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1971

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ (Έτος ίδρυσης: 1939) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (53) Άνδρες - Γυναίκες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία Ατομικών Αγωνισμάτων) 1966, 1968 Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία) 1968 11 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1951, 1952, 1955, 1956, 1959, 1960, 1961, 1962, 1966, 1968, 1975 3 Κύπελλα Ελλάδας 1965, 1966, 1969 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κωνσταντινούπολης 1952 3 Πρωταθλήματα Αττικής 1970, 1975, 2018 8 Πρωταθλήματα Αθήνας 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1968 9 Κύπελλα Πόλεων (Αθήνα) 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1979, 1982, 1983 Γυναίκες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία) 1972 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1972, 1973, 1974 1 Κύπελλο Ελλάδας 1972 3 Κύπελλα Πόλεων (Αθήνα) 1973, 1974, 1976 Έφηβοι 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1959, 1973 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 1964 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 1964 Άνδρες - Β΄ Ομάδες 2 Πρωταθλήματα Αθήνας 1962, 1963 Γυναίκες - Β΄ Ομάδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία Ατομικών Αγωνισμάτων) 1966

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ (Έτος ίδρυσης: 1926) ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (4) Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ομαδικό) 1971 2 Κύπελλα Αττικής Cyclo - Cross (Ομαδικό) 1990 (Α΄), 1990 (Β΄) Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ομαδικό) 1966

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (164) Γενική Βαθμολογία 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Δρόμος - Πίστα) 1967, 1969, 1970, 1973 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Δρόμος) 1997 Άνδρες 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1934, 1951, 1952, 1969, 1970, 1971, 1973 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1940, 1958 13 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1954, 1965, 1970, 1972, 1973, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1989, 1990 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ταχύτητα - Ομαδικό) 1951 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Αντοχή - Ομαδικό) 1955, 1965, 1979, 1982, 1983 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ανάβαση - Ομαδικό) 1967, 1968, 1970, 1974 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ζεύγη - Ομαδικό) 1968, 1969, 1970, 1971 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (1 Ώρα - Ομαδικό) 1968 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Σκυταλοδρομία - Ομαδικό) 1959 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1980 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας «Αθήνα - Θεσσαλονίκη» (Ομαδικό) 1959 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας «Αθήνα - Πάτρα» (Ομαδικό) 1954 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας «Αθήνα - Καρδίτσα» (Ομαδικό) 1957 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας «Αθήνα - Χαλκίδα» (Ομαδικό) 1965 1 Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1989 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κεντρικής Ελλάδας (Ομαδικό) 1985 2 Πρωταθλήματα Αττικής (Γενική Βαθμολογία Τ.Ε.Π.Α.) 1990, 1992 11 Πρωταθλήματα Αττικής (Βαθμολογία) 1954, 1957, 1963, 1964, 1965, 1966, 1969, 1970, 1971, 1973, 1974 20 Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1964, 1965, 1966, 1969, 1970, 1971, 1973, 1979, 1980, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1991, 1992, 1993 3 Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδικό) 1957, 1959, 1961 5 Πρωταθλήματα Αττικής (Αντοχή - Ομαδικό) 1979, 1980, 1981, 1982, 1983 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ατομική Χρονομέτρηση - Ομαδικό) 1982 8 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδικό) 1961, 1964, 1967, 1971 (Α΄), 1971 (Β΄), 1986, 1990 (Α΄), 1990 (Β΄) 2 Γύροι Αττικής (Ομαδικό) 1990, 1994 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Βαθμολογία) 1976 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1976 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Αντοχή - Ομαδικό) 1976 7 Πρωταθλήματα Αττικής (Βαθμολογία) 1963, 1964, 1966, 1968, 1970, 1973, 1974 9 Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1964, 1966, 1967, 1968, 1970, 1971, 1973, 1974, 1975 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ζεύγη - Ομαδικό) 1971 6 Πρωταθλήματα Αττικής (Ατομική Χρονομέτρηση - Ομαδικό) 1934, 1956, 1957, 1961, 1962, 1964 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Σπριντ - Ομαδικό) 1964 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Αντοχή - Ομαδικό) 1964 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ταχύτητα - Ομαδικό) 1964 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Σκυταλοδρομία - Ομαδικό) 1963 8 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδικό) 1961 (Α΄), 1961 (Β΄), 1962, 1963, 1964, 1967, 1970, 1971 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία - Β΄ Ομάδες 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ομαδικό) 1965 Άνδρες - Αρχάριοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1958 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1981 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Αντοχή - Ομαδικό) 1977, 1980, 1981 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Γενική Βαθμολογία Τ.Ε.Π.Α.) 1990 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Γενική Βαθμολογία Ε.Ο.Π.) 1980 7 Πρωταθλήματα Αττικής (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1978, 1979, 1980, 1982, 1983, 1990, 1991 5 Πρωταθλήματα Αττικής (Αντοχή - Ομαδικό) 1977, 1978, 1979, 1980, 1982 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής (Ατομική Χρονομέτρηση - Ομαδικό) 1991 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής (Αντοχή - Ομαδικό) 1991 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1989 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ομαδικό) 1988

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (23) Άνδρες 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1954, 1956, 1958, 1967, 1968, 1969, 1970, 2017 12 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1956, 1958, 1965, 1968, 1969, 1970, 1971, 1985, 1986, 1989, 1990, 2017 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό Σπριντ) 2017 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Μάντισον) 2017 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Αττικής (Ομαδική Χρονομέτρηση) 1992 ΠΟΔΟΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ (Έτος ίδρυσης: 1989) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (1) Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (1x1) 1991 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1908) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (215) Άνδρες 26 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1909, 1911, 1912, 1918, 1921, 1922, 1930, 1949, 1953, 1960, 1961, 1962, 1964, 1965, 1969, 1970, 1972, 1977, 1984, 1986, 1990, 1991, 1995, 1996, 2004, 2010 18 Κύπελλα Ελλάδας 1940, 1948, 1955, 1967, 1969, 1977, 1982, 1984, 1986, 1988, 1989, 1991, 1993, 1994, 1995, 2004, 2010, 2014 4 Σούπερ Καπ 1970, 1988, 1993, 1994 1 Βαλκανικό Κύπελλο 1978 1 Κύπελλο Πανθεσσαλικών Αγώνων 1908 1 Κύπελλο Μεγάλης Ελλάδας 1970 1 Κύπελλο Βίτσι 1949 17 Πρωταθλήματα Αθήνας 1925, 1926, 1927, 1929, 1930, 1931, 1934, 1937, 1939, 1949, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1959 4 Κύπελλα Αθήνας Ε.Π.Σ.Α. (6x6) 1952, 1957, 1963, 1971 2 Κύπελλα Αθήνας Ε.Π.Σ.Α. (7x7) 1939, 1940 Ερασιτέχνες 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1970, 1971, 1972, 1994, 1995, 1996, 1998, 2000 1 Κύπελλο Ελλάδας 1994 6 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1970, 1971, 1972, 1984, 1985, 1988 2 Κύπελλα Αθήνας Ε.Π.Σ.Α. 1993, 1994 5 Πρωταθλήματα Αθήνας 1970, 1971, 1972, 1995, 1996 1 Υπερπρωτάθλημα Αθήνας 1972 Άνδρες - Β΄ Ομάδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1914 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1934 21 Πρωταθλήματα Αθήνας 1926, 1927, 1929, 1930, 1931, 1933, 1934, 1937, 1938, 1939, 1946, 1947, 1948, 1949 1951, 1952, 1957, 1959, 1960, 1961, 1962 11 Έπαθλα Ε.Π.Σ.Α. 1930, 1931, 1933, 1937, 1938, 1939, 1947, 1948, 1949, 1951, 1952 Άνδρες - Γ΄ Ομάδες 8 Πρωταθλήματα Αθήνας 1929, 1930, 1931, 1932, 1938, 1940, 1950, 1959 2 Έπαθλα Ε.Π.Σ.Α. 1930, 1931 Νέοι 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2005, 2012 16 Πρωταθλήματα Αθήνας 1981, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 2000, 2005, 2006 4 Υπερπρωταθλήματα Αθήνας 1989, 1991, 1994, 1995 1 Υπερκύπελλο Αθήνας 2005 Έφηβοι 1 Κύπελλο Ευρώπης «Τζιουζέπε Μεάτσα» 1980 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1972, 1977, 2009 3 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας 1972, 1973, 1977 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 1980 Προέφηβοι 1 Πρωτάθλημα Αθήνας 1981 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2018 20 Πρωταθλήματα Αθήνας 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1995, 1998, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 2 Υπερπρωταθλήματα Αθήνας 1986, 1991 Παμπαίδες 11 Πρωταθλήματα Αθήνας 1989, 1992, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2008 Τζούνιορ 7 Πρωταθλήματα Αθήνας 1981, 1997, 1998, 1999, 2000, 2005, 2008

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ (Έτος ίδρυσης: 1997) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (2) Παίδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1998, 2018

ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1928) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (10) Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1987 1 Εαρινό Κύπελλο Ε.Κ.Ο.Φ. 1979 Νέοι 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1972, 1980 1 Τουρνουά Ε.Κ.Ο.Φ. 1979 1 Τουρνουά Τ.Ε.Κ.Θ. 1983 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1986, 2019 Μίνι Παίδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 2017, 2019

ΠΥΓΜΑΧΙΑ (Έτος ίδρυσης: 1926) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (90) Γενική Βαθμολογία 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1960, 1964, 1966, 1969, 1971, 1982, 1996, 1998 Γενική Βαθμολογία - Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 2016 Άνδρες - Α΄ Κατηγορία 29 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1949, 1951, 1952, 1957, 1958, 1959, 1960, 1964, 1966, 1967, 1968, 1969, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1982, 1986, 1992, 1993, 1996, 1997, 1998, 2011, 2015, 2016 18 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1960, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1979, 1986, 1992, 1993, 1996, 1998, 2015 2 Κύπελλα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1988, 1999 2 Κύπελλα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1988, 1999 Άνδρες - Β΄ Κατηγορία 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1956, 1957, 1959, 1960, 1961, 1963, 1971, 2016 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1960, 1961, 1963, 1982, 2017 2 Πρωταθλήματα Νοτίου Ελλάδας (Βαθμολογία) 1984, 1994 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας (Πολυνίκης) 1984 Άνδρες - Γ΄ Κατηγορία 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1962, 1963, 1964, 1969, 1971, 2016 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1961, 1962, 1969, 1971 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1963 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1963, 1997 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πολυνίκης) 1996

ΡΑΓΚΜΠΥ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 2013) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (1) Άνδρες 2020 Τουρνουά ΟΧΕ

ΡΑΓΚΜΠΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (Έτος ίδρυσης: 2014) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (1) Γυναίκες 2020 Τουρνουά ΟΧΕ

ΣΚΑΚΙ (Έτος ίδρυσης: 1948) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (20) Άνδρες 4 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Ελλάδας 1966, 1970, 1971, 1973 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδική Βαθμολογία) 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδική Κατάταξη) 1960, 1961, 1962, 1963 2 Κύπελλα Ελλάδας 1973, 1974 2 Διασυλλογικά Κύπελλα «ΟΧΙ» Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1973, 1974 1 Διασυλλογικό Κύπελλο «21ης Απριλίου» Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1970 1 Διασυλλογικό Κύπελλο «Δ. Κεραμέα» Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1969

ΣΚΟΠΟΒΟΛΗ (Έτος ίδρυσης: 1928) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (156) ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Γενική Βαθμολογία 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας Πυροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1958, 1960, 1964, 1982, 1985 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας Πυροβόλων Όπλων (Πολυνίκης) 1989, 1990, 1991 Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Πυροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1985 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας Αεροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1983, 1984, 1987 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας Πυροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1956 1 Πρωτάθλημα Ελληνοαμερικανικών Αγώνων (Καραμπίνα Πρηνηδόν - Ομαδικό) 1949 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολεμικό Όπλο - Ομαδικό) 1948, 1958, 1959 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πολεμικό Τουφέκι Πρηνηδόν - Ομαδικό) 1948 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Αεροβόλο Τουφέκι - Ομαδικό) 1989, 1991, 1992 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1983, 1984, 1988, 1991 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Τουφέκι Πρηνηδόν - Ομαδικό) 1948, 1955, 1956, 1995 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1982, 1985, 2017 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Καραμπίνα Πρηνηδόν - Ομαδικό) 1957, 1960, 1994 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα Πρηνηδόν 50 - 100 μ. - Ομαδικό) 1960 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα 3x40 - Ομαδικό) 1985 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Καραμπίνα Ορθίως - Ομαδικό) 1957, 1958, 1985 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα Γονυπετώς - Ομαδικό) 1960 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα Τριών Στάσεων - Ομαδικό) 1960 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Καραμπίνα - Σύνθετο 50 - 100 μ. - Ομαδικό) 1958, 1959 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1987, 1991, 2017, 2018 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Κεντρικής Πυροδότησης - Ομαδικό) 1994, 2017, 2019, 2020 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1989, 2015, 2016, 2019 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Μεγάλου Διαμετρήματος -Ομαδικό) 1993 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ακριβείας - Ομαδικό) 1963 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας Κατά Ανδρεικέλων - Ομαδικό) 1963, 1964 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Περίστροφο Ακριβείας - Ομαδικό) 1964 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1992 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Τουφέκι - Ομαδικό) 1991 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1990 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1984 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1990 2 Θερινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1986, 1989 1 Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Τουφέκι Πρηνηδόν - Ομαδικό) 1992 1 Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1992 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1980 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1978 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ακριβείας - Ομαδικό) 1978 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Περίστροφο - Ομαδικό) 1981 Γυναίκες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1978 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Τουφέκι - Ομαδικό) 1979 Έφηβοι 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας Πυροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1979, 1981, 1982, 1983 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας Αεροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1979, 1980, 1981 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1979, 1980, 1981, 1982, 1987, 1989, 1990, 1992, 1993,2020 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1982, 2018, 2019 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1989, 1990, 2017, 2019 10 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1978, 1979, 1981, 1982, 1988, 1989, 1990, 2018, 2019, 2020 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1978, 1979, 1980, 1982, 2018, 2020 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Τουφέκι - Ομαδικό) 1980 5 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Καραμπίνα 3x20 - Ομαδικό) 1977, 1981, 1982, 1983, 1985 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα 3x40 - Ομαδικό) 1989 3 Χειμερινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1990, 1992, 1993 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1990 4 Εαρινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας -Ομαδικό) 1977, 1989, 1990, 1991 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1989 2 Εαρινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1989, 1990 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ακριβείας - Ομαδικό) 1977 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1990 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ελεύθερο Πιστόλι - Ομαδικό) 1990 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1990 2 Φθινοπωρινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1989, 1990 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1980 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Ταχύτητας - Ομαδικό) 1979 Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1991 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Στάνταρ - Ομαδικό) 1981 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Τουφέκι - Ομαδικό) 1985 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο πιστόλι-Ομαδικό) 2020 1 Χειμερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1991 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1991 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα 3x20 - Ομαδικό) 1984 1 Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1984 2 Φθινοπωρινά Πρωταθλήματα (Πιστόλι Σπορ - Ομαδικό) 1990, 1991 Παίδες Α΄-Β΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Αεροβόλων Όπλων (Βαθμολογία) 1977 1 Θερινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Καραμπίνα - Ομαδικό) 1977 Παίδες Α΄ 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Αεροβόλο Πιστόλι - Ομαδικό) 1977

ΚΙΝΗΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Τραπ - Ομαδικό) 2001

ΣΤΙΒΟΣ (Έτος ίδρυσης: 1919) ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΣΤΙΒΟΣ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (112) Γενική Βαθμολογία 12 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1954, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1978, 1979 Άνδρες 26 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1921, 1929, 1932, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1977, 1989, 1990 3 Εαρινά Πρωταθλήματα Ελλάδας 1978, 1979, 1981 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Συλλογική Βαθμολογία Δρόμων) 1936, 1939, 1957 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Συλλογική Βαθμολογία Αλμάτων) 1939, 1940, 1957 5 Πρωταθλήματα Σκυταλοδρομιών Ελλάδας 1932, 1934, 1935, 1939, 1965 1 Ειδικό Πρωτάθλημα Ομαδικών Αγωνισμάτων (Άλμα Εις Μήκος - Ομαδικό) 1953 1 Ειδικό Πρωτάθλημα Ομαδικών Αγωνισμάτων (Άλμα Εις Ύψος - Ομαδικό) 1953 1 Ειδικό Πρωτάθλημα Ομαδικών Αγωνισμάτων (Δισκοβολία - Ομαδικό) 1953 1 Πρωτάθλημα Κύπρου 1950 1 Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδας 1933 17 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Α΄ Κατηγορίας Αττικής 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1960, 1961, 1962, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1969, 1970, 1980, 1981 2 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Α΄ Κατηγορίας Αττικής (Διεθνής Βαθμολογία) 1963, 1964 3 Περιφερειακά Εαρινά Πρωταθλήματα 1978, 1981, 1982 2 Φθινοπωρινά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Α΄ Κατηγορίας Αττικής 1958, 1969 3 Έπαθλα Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1961, 1963, 1964 3 Περιφερειακά Πρωταθλήματα (Βάδην) 1980, 1981, 1982 Γυναίκες 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1946, 1947, 1949 1 Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Κέντρου (Αθήνας - Πειραιά) 1946 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Τρίαθλο) 1949 Άνδρες - Έφηβοι 1 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Βάδην (Γενική Βαθμολογία) 1982 Έφηβοι 6 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1952, 1956, 1957, 1958, 1968, 1969 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αττικής 1982 2 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Βάδην 1980, 1982 Παίδες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1967, 1994 1 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αττικής - Στερεάς Ελλάδας & Κυκλάδων 1968 1 Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αθήνας 1994 Παμπαίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1992 1 Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθήνας - Πειραιά 1982 2 Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Αθήνας 1992, 1993 Παγκορασίδες 2 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά 1980, 1982

ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΣΤΙΒΟΣ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (5) Άνδρες 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1986, 1989, 1990, 1994 Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας 1991 ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (202) Άνδρες 27 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1930, 1931, 1932, 1933, 1934, 1938, 1954, 1955, 1956, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1975, 1977, 1978, 1979, 1980, 1983, 1996, 1997, 1998, 2012, 2016 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Βαθμολογία) 1965 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Μεικτή Πολλαπλή Βαθμολογία) 1966 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολλαπλή Βαθμολογία) 1967, 1968, 1969 3 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Γενική Πολλαπλή Βαθμολογία) 1985, 1988, 1989 23 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1931, 1932, 1933, 1935, 1938, 1950, 1952, 1954, 1956, 1961, 1963, 1967, 1968, 1969, 1972, 1973, 1974, 1976, 1978, 1979, 1981, 1982, 1984 26 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1947, 1949, 1952, 1953, 1955, 1957, 1960, 1961, 1964, 1965, 1966, 1967, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972, 1973, 1974, 1976, 1991, 1996, 1997, 1998, 2004, 2008 5 Λαϊκά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1951, 1952, 1957, 1958, 1959 3 Χειμερινά Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1962 (Α΄), 1962 (Β΄), 1962 (Γ΄) 3 Πανσυλλογικές Σκυταλοδρομίες «Γύρος Αθηνών» 1965, 1966, 1968 Άνδρες - Β΄ Ομάδες 2 Πανσυλλογικές Σκυταλοδρομίες «Γύρος Αθηνών» 1967, 1968 Άνδρες - Γ΄ Ομάδες 1 Πανσυλλογική Σκυταλοδρομία «Γύρος Αθηνών» 1968 Γυναίκες 7 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1949, 1950, 1983, 1984, 1985, 1986, 2017 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Πολλαπλή Βαθμολογία) 1986 5 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1949, 1950, 1971, 1984, 1985 2 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1949, 1986 Νέοι - Άνδρες Β΄ 8 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1978, 1980, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1987 7 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1970, 1971, 1972, 1978, 1980, 1981, 1982 6 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1970, 1971, 1974, 1986, 1987, 1988 Έφηβοι 18 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1940, 1949, 1951, 1953, 1954, 1955, 1956, 1957, 1958, 1959, 1969, 1978, 1981, 1982, 1983, 1984, 1985, 1986 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Γενική Πολλαπλή Βαθμολογία) 1986 1 Λαϊκό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1958 18 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1951, 1952, 1953, 1954, 1955, 1956, 1958, 1959, 1968, 1969, 1970, 1972, 1976, 1980, 1981, 1982, 1984, 1985 12 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1951, 1953, 1955, 1956, 1958, 1959, 1969, 1970, 1971, 1972, 1976, 1986 Παίδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1983 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Πολλαπλή Βαθμολογία) 1966, 1967 6 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1967, 1968, 1975, 1978, 1982, 1985 3 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1967, 1968, 1975 Νεάνιδες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1982 3 Περιφερειακά Πρωταθλήματα Αθήνας - Πειραιά (Ομαδικό) 1980, 1981, 1982 2 Τοπικά Πρωταθλήματα Αθήνας (Ομαδικό) 1986, 1991

ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ (Έτος ίδρυσης: 1981) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (32) Γενική Βαθμολογία 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1983, 1984, 1985, 2018 Άνδρες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1984, 1985 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1983, 1984, 1985, 1986 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1986 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό - Standard Bow) 1993 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ολυμπιακό τόξο - Ολυμπιακός γύρος- Ομαδικό) 2018 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Σύνθετο τόξο-Ολυμπιακός γύρος- Ομαδικό) 2018 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Κλειστού Χώρου (Ομαδικό) 1987 1 Φθινοπωρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1984 1 Περιφερειακό Πρωτάθλημα (Ομαδικό) 1983 Γυναίκες 2 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Βαθμολογία) 1984, 1985 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας (Ομαδικό) 1984, 1985, 1986, 2018 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας ανοιχτού χώρου σύνθετου τόξου 2019 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας κλειστού χώρου σύνθετου τόξου 2019 1 Εαρινό Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 1986 1 Κύπελλο Ελλάδας Ολυμπιακού τόξου (ομαδικό) 2018 Νέοι Άνδρες 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας (Ομαδικό) 2012 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Κλειστού Χώρου (Ομαδικό Ολυμπιακού Τόξου) 2012 1 Πρωτάθλημα Ελλάδας Κλειστού Χώρου (Ομαδικό Σύνθετου Τόξου) 2017 1 Κύπελλο Ελλάδας (Ομαδικό) 2013 Έφηβοι 1 Πρωτάθλημα Κέντρου Κλειστού Χώρου (Ομαδικό) 2007

ΧΟΚΕΫ ΑΝΔΡΩΝ (Έτος ίδρυσης: 1910) Επίσημοι Ομαδικοί Τίτλοι (4) Άνδρες 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας 1911, 1930, 1932, 1939 ΛΟΙΠΑ ΤΜΗΜΑΤΑ (χωρίς ομαδικούς τίτλους) Αεροβική Γυμναστική (1983) Ιστιοπλοΐα (1987) Κικ Μπόξινγκ (2015) Κρίκετ ( - ) Κωπηλασία (1932) Μπιτς Βόλλεϋ Ανδρών (2016) Μπιτς Βόλλεϋ Γυναικών (2016) Ορειβασία / Εκδρομικό Τμήμα (1926) Ποδόσφαιρο Γυναικών (1924) Πόλο Γυναικών (1979) Πρακτική Σκοποβολή (1997) Σουηδική Γυμναστική (1926) Συγχρονισμένη Κολύμβηση (1992) Τέννις (1911) Τζούντο (1978) Χάντμπολ Ανδρών (1929) Χάντμπολ Γυναικών (1981)

Youtube: 
Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω