Τελευταία επί Ελληνικού εδάφους, καθώς σήμερα υπάρχει ρεπό και νωρίς το πρωί αναχώρηση για Ολλανδίας. Ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες του, λοιπόν, έδωσαν έμφαση στην φυσική κατάσταση.

Με ένταση, ταχύτητα και αρκετή κούραση για τους «πράσινους». Για την ακρίβεια η ολοκλήρωση του προγράμματος βρήκε τους παίκτες με τη… γλώσσα στο πάτωμα, ή στο χορτάρι αν προτιμάτε.

Από εκεί και πέρα ο Έλληνας τεχνικός είχε δείξει βίντεο στους ποδοσφαιριστές του τις προηγούμενες μέρες, αναφορικά με το πώς πρέπει να αμύνονται σωστά απ’ τη στιγμή που υπάρχουν τρεις στα στόπερ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω