Μετά 6 μήνες που έχουν δουν το χρώμα του χρήματος οι απλήρωτοι εδώ και μήνες υπάλληλοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πάρουν είτε σήμερα (13/10) είτε τη Δευτέρα (16/10) ορισμένα από τα δεδουλευμένα τους, καθώς θα τους καταβληθεί ένας μισθός.

Παρόλο που δε λύνει το πρόβλημα που υπάρχει, ωστόσο οι υπάλληλοι των "πρασίνων" και οι άνθρωποι που εργάζονται στο Κορωπί θα δουν ορισμένα λεφτά στους λογαριασμούς του.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στον αθλητικό Τύπο την επόμενη εβδομάδα είναι πιθανό να δοθεί ακόμη ένας μισθός, καθώς τότε και αναμένεται να μπει στα ταμεία της ΠΑΕ και το 1,5 εκ. ευρώ από την πώληση του Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω