Γεμίζει τη ρακέτα με Αλεξιά

Μια επιπλέον λύση στη ρακέτα αποκτά το τριφύλλι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση της Διαμάντως Αλεξιά που υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Η 22χρονη σέντερ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Πανσερραϊκό μετρώντας 4.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα ενώ έχει παραστάσεις και στο Eurocup παίζοντας με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Διαμάντω Αλεξιά για την ομάδα μπάσκετ γυναικών. Η 22χρονη (Ημ Γέννησης 25/6/2004, ύψος 1.87μ.) σέντερ έπαιξε την περασμένη αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Η Αλεξιά τελείωσε τη χρονιά με μέσο όρο 4.4 πόντους, 4.3 ριμπάουντ και 1 ασίστ στο πρωτάθλημα. Η Αλεξιά αγωνίστηκε κατά το παρελθόν σε Φίλιππο Περιστερίου, ΑΕΚ Περιστερίου και στην Ηλιούπολη. Η 22χρονη παίκτρια έπαιξε στον Πρωτέα Βούλας, όπου πήρε τις πρώτες της παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το EuroCup.

Σε δήλωσή της στο www.pao1908.com η Διαμάντω Αλεξιά σημείωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο της πορείας μου στον Παναθηναϊκό. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να φορέσω τη φανέλα αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες»".

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
HGeorgiou's picture

HGeorgiou

Διαφημιστείτε εδω