Τα κεφάλια μέσα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, καθώς μετά το ρεπό που έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης την Πέμπτη (12/10), θα τους περιμένει στο Κορωπί έτσι ώστε να καταστρώσει και τα πλάνα του για το παιχνίδι με τη Λάρισα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.
Στη σημερινή (13/10) προπόνηση αναμένεται να γίνει και… τεστ ετοιμότητας για τους Όμρι Άλτμαν και Μπράιαν Καμπέσας.
Οι Ισραηλινός επιθετικός δεν μπορούσε να βγάλει ολόκληρο το πρόγραμμά διότι είχε ορισμένες ενοχλήσεις, ενώ ο άσος από το Εκουαδόρ εδώ και καιρό είναι στα "πιτς" μετά το ματς με την Κέρκυρα, ωστόσο πάνε αρκετά καλύτερα τις τελευταίες ημέρες.
Συνεπώς σήμερα θα γίνει τεστ με δυνατό ατομικό πρόγραμμα μέσα από το οποίο θα διαπιστωθεί αν είναι κι οι δυο στο 100%.
Αν ο Άλτμαν κι ο Καμπέσας «βγάλουν» χωρίς προβλήματα το τεστ, τότε θα προπονηθούν από αύριο (14/10) κανονικά και θα είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για το ματς με τη Λάρισα.

