Άτυχος ο Σαμοντούροβ: Υπέστη κάταγμα στο δάκτυλο και μένει εκτός δράσης

Δυσάρεστα νέα για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ υπέστη κάταγμα στην ονυχοφόρο φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου της δεξιάς του άκρας χειρός, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο νεαρός φόργουορντ χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου και δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια του αγώνα, με τις εξετάσεις στο νοσοκομείο “ΥΓΕΙΑ” να επιβεβαιώνουν την αρχική ανησυχία. Παράλληλα, διαπιστώθηκε και θλαστικό τραύμα, με αποτέλεσμα να του τοποθετηθεί νάρθηκας.

Η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα απουσιάσει για ένα χρονικό διάστημα από τις υποχρεώσεις του «τριφυλλιού».

Ο τραυματισμός του Σαμοντούροβ αποτελεί νέο “πονοκέφαλο” για τον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος ήδη αντιμετωπίζει αρκετές απουσίες στις γραμμές των ψηλών.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω