Σλούκας και Ναν προσέφεραν 60 πόντους!

Το δίδυμο Σλούκας-Ναν έκανε θραύση στο «Wizink Center», με τον αρχηγό των «πράσινων» να υπενθυμίζει σε όλους πως πρόκειται για έναν από του καλύτερους πλέι μέικερ στην Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σλούκας ολοκλήρωσε την αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ με 16 πόντους, με τον Έλληνα άσο να μοιράζει 6 ασίστ από τις οποίες προήλθαν άλλοι 13 πόντοι από τους συμπαίκτες του.

Τρομερή εμφάνιση και από τον Ναν, με τον Αμερικανό γκαρντ να πετυχαίνει 17 πόντους και να δίνει 7 τελικές πάσες, από τις οποίες ήρθαν άλλοι 14 πόντοι.

Συνολικά ο Σλούκας ήταν υπεύθυνος για 29 από τους πόντους του Παναθηναϊκού και ο Ναν για άλλους 31, με τους δύο παίκτες να έχουν βάλει το χεράκι τους στους 60 από τους 97 πόντους του «τριφυλλιού».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω