Χεζόνια: «Άξιζα την γιούχα έχουν δίκιο, θέλω να γυρίσω»

Ο Μάριο Χεζόνια εμφανίστηκε με απολογητικό ύφος για μπροστά στην κάμερα για την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε σε ανθρώπους που εμπιστεύτηκε και δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός παραμένει η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κροάτης στην κάμερα της NOVA:

«Όλα έγιναν λάθος σήμερα. Είμαι χαρούμενος που κερδίσαμε. Υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήμασταν συγκεντρωμένοι ως το τέλος, παλέψαμε και κερδίσαμε.

Για την προσωπική του απόδοση: «Ανατρίχιασα όταν προσγειωθήκαμε, Ήταν δύσκολο για εμένα σήμερα. Μου λείπουν όλοι εδώ, ο κόσμος και η ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον τους. Αλλά το έκανα».

Για τις αποδοκιμασίες: «Τις άξιζα. Τους καταλαβαίνω. Δεν συγχωρώ ούτε τον εαυτό μου. Γιατί αυτή η ομάδα είναι πάνω από όλους. Εμπιστεύτηκα πολύ κάποιους ανθρώπους και είμαι απογοητευμένος. Τους αγαπώ πολύ. Είναι στο μυαλό μου τόσο καιρό. Φώναζαν το όνομά μου στο αεροδρόμιο. Θα τους αγαπώ για πάντα, είναι η ομάδα μου. Φυσικά και τους συγχωρώ, έτσι είναι αν παίζεις εδώ ως αντίπαλος».

Για την κίνηση να αγγίξει το logo πριν την έναρξη του ματς: «Μόνο ΠΑΟ. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτά τα συναισθήματα. Δεν αλλάζω, θα μείνει για πάντα η αγάπη για την ομάδα μου».

Για πιθανή επιστροφή: «Δεν λέω τίποτα. Δεν ήθελα να πάω στο ΝΒΑ. Εμπιστεύτηκα κάποιους πολύ, πάρθηκαν λάθος αποφάσεις. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν λέω τίποτα μήπως γίνει κάτι λάθος. Φυσικά και θα ήθελα να γυρίσω».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω