Κάτας: «Έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού»!

Ο Όντετ Κάτας μίλησε για την μεγάλη πρόκληση του Παναθηναϊκού και τόνισε πως είναι έτοιμος για το «τριφύλλι». Ντεμπούτο στο ματς με την Φενέρ (15/1).

Το deal των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης με τον Όντετ Κάτας είναι γνωστό εδώ και μέρες, όμως ο Ισραηλινός head coach μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη νέα σελίδα της καριέρας του στο ΟΑΚΑ, λίγο μετά το τελευταίο του ματς στον πάγκο της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

«Νιώθω έτοιμος για την πρόκληση. Νομίζω πως το παρελθόν μου στο κλαμπ με βοήθησε για να πάρω αυτή την ευκαιρία. Ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ίσως δεν θα είχε κάποια αντίστοιχη ευκαιρία στο μέλλον. Είναι μία μεγάλη πρόκληση», ανέφερε ο Κάτας μετά το τέλος του αγώνα της Χάποελ με την Τουρκ Τέλεκομ στο Basketball Champions League, προτού προσθέσει:

«Θα προπονήσω την ομάδα στο ματς με την Φενέρμπαχτσε. Δεν είχα τον χρόνο να προετοιμάσω την ομάδα, επειδή είχα υποχρεώσεις με την Χάποελ, αλλά τώρα θα έχω χρόνο να μάθω όλα όσα χρειάζομαι».

Επιπρόσθετα, ο Κάτας μίλησε για το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τα «παράθυρα» και τους αγώνες που συμπίπτουν με αυτούς της Euroleague, λέγοντας: «Δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε αυτή την κατάσταση και να βρούμε μία λύση. Θα είμαι με την Εθνική Ισραήλ και θα βρω μία λύση».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω