Παραμένει αμφίβολος ο Νέντοβιτς!

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς προπονήθηκε ατομικά την Τρίτη (9/11) και παραμένει αμφίβολος για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ούνικς Καζάν (11/11, 21:00).

Ο Σέρβος σούτινγκ γκαρντ του Δημήτρη Πρίφτη ταλαιπωρείται από μια θλάση στον αριστερό προσαγωγό και απουσίασε από τις αναμετρήσεις με τον Ερυθρό Αστέρα και τον Κολοσσό Ρόδου. Ο ίδιος είχε αναφέρει στα social media πως θα χρειαστεί μερικές μέρες για να επιστρέψει στο 100% του, όμως η συμμετοχή του στον αγώνα με τους Ρώσους παραμένει αμφίβολη.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν την Τρίτη στο ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης με την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς και ο «Νέντο» ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Έτσι, ο κόουτς Πρίφτης θα περιμένει την προπόνηση της Τετάρτης για να δει την τελική κατάσταση του «μπόμπερ» του.

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν άλλα προβλήματα τραυματισμών στο ρόστερ τους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω