Ένα από τους παίκτες που θα φέρει σίγουρα έδοδα στον Παναθηναϊκό από ενδεχόμενη μεταγραφή σε ομάδα του εξωτετικού είναι ο Ροντρίγκο Μολέδο.

Δημοσιεύματα από την Βραζιλία αναφέρουν την Ιντερνασιονάλ να κάνει κίνηση για τον επαναπατρισμό του αμυντικού των "πρασίνων", ωστόσο για τον Μολέδο δεν ενδιαφέρονται μόνο οι συμπατριώτες του.

Στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», υπήρχαν «μάτια» της Αλάνιασπορ για τον Μολέδο και οι Τούρκοι αναμένεται να τσεκάρουν τον άσο του Παναθηναϊκού και στο επόμενο ντέρμπι, κόντρα στην ΑΕΚ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω