http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Ειλικρινά τέτοια θλίψη για το τμήμα μπάσκετ όσο τη χθεσινή δεν την είχα ξανανιώσει. Ήταν μάλιστα τόσο έντος ο πόνος και η στενοχώρια για αυτό το αποκρουστικό πράσινο θέαμα, που αναγκάστηκα για πρώτη φορά στη ζωή μου να γυρίσω κανάλι. Και συμπτωματικά έγινε ένα λεπτό πριν αποχωρήσει και ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης από το παρκέ για το γραφείο του.

Το σημερινό κείμενο είναι μια προσωπική έκκληση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά θα κάνω μια μικρή παρένθεση για να αναφερθώ σε αυτό το τεράστιο κεφάλαιο και για τον Παναθηναϊκό αλλά και για το Ελληνικό μπάσκετ, τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο εκ των GM της φετινής προσπάθειας δεν έχει ανάγκη την υποστήριξη κανενός. Τα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του και εντός και εκτός από το παρκέ αμφιβάλλω αν θα υπάρξει άλλος αθλητής που έστω θα τα πλησιάσει. Είναι αυτό που λέμε όλη σας η ζωή μια νύχτα από τη δική του. Ναι για εσάς μιλάω που βρήκατε ευκαιρία από την κακή φετινή πορεία του Παναθηναϊκού για να βγάλετε τον πόνο πολλών ετών από αυτά που σας προκάλεσε ο τεράστιος Δημήτρης. Εσάς που από χτες έχετε κατακλύσει τα social και επιτίθεστε με όποιον τρόπο μπορείτε στον Διαμαντίδη νομίζοντας ότι θα κλέψετε λίγη από τη δόξα του. Δυστυχώς για εσάς όπως δεν σας έβλεπε τόσα χρόνια στο παρκέ έτσι δεν σας βλέπει και τώρα. Όσο για τους εντός των τειχών πολέμιους απλά να σας υπενθυμίσω ότι ο Διαμαντίδης στις δύο πιο δύσκολες στιγμές του Παναθηναϊκού το 2012 και το 2020 έμεινε πάνω στο καράβι όταν όλοι οι άλλοι πήδηξαν σαν τα ποντίκια. Ναι κάποιοι σαν τον πρώην μεγάλο μας αρχηγό που πριν αλέκτωρ λαλήσει σε απαρνήθηκαν για τα αργύρια. Και να ήταν μόνο αυτός;

Κλείνω την παρένθεση για τον Διαμαντίδη και επιστρέφω στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Δημήτρη επίτρεψέ μου να σου μιλήσω στον ενικό άλλωστε σε θεωρώ έναν από εμάς ακόμα και τώρα που έχεις κάνει στην άκρη. Δημήτρη το αίμα νερό δεν γίνεται και το ξέρεις πολύ καλά από τη στιγμή που το δικό σου αίμα είναι πέρα για πέρα πράσινο και με γονίδια των μεγαλύτερων ηγετών στην ιστορία του μεγαλύτερου Συλλόγου της Ελλάδος. Πραγματικά σέβομαι την απόφασή σου να κάνεις στην άκρη και θα έχεις τους λόγους σου, αλλά έχεις και άλλους 2 εκατομμύρια πράσινους λόγους να φροντίσεις αυτός ο Σύλλογος να είναι πάντα ψηλά. Να φροντίσεις να τον παραδώσεις γίγαντα όπως τον παρέλαβες ακόμα και αν τελικώς εμμείνεις στην απόφασή σου να αποχωρήσεις. Αλλά το σκέφτομαι πολλές φορές από που να αποχωρήσεις από το σπίτι σου; Θα πρέπει να θυμάσαι μία από τις πολλές μεγάλες ατάκες του πατέρα σου που είχε πει ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού αξίζει κάθε θυσία.

Θέλω να σε ενημερώσω λοιπόν Δημήτρη, αν και θα το ξέρεις, ότι υπάρχει πολύς κόσμος του Παναθηναϊκού που τη φετινή χρονιά πονάει έτσι όπως βλέπει την ομάδα. Και πονάει γιατί βλέπει μια παρατημένη όμαδα σε πλήρη αποσύνθεση που δεν την είχε ξαναδεί σε τέτοιο χάλι ακόμα και πριν το 1996 και την έναρξη του μοναδικού σερί στην Ευρώπη. Υπάρχει κόσμος που στενοχωριέται και δεν κοιμάται Δημήτρη μην μπορώντας να αντέξει αυτό που βλέπει. Υπάρχει κόσμος Δημήτρη που δεν αξίζει να υποφέρει για ένα σωματείο που το στηρίζει μια ζωή εντός και εκτός Ελλάδος. Υπάρχει κόσμος που δεν κατανοεί πραγματικά πως μπορεί ένας ιδιοκτήτης που αποδεδειγμένα αγαπάει την ομάδα του να την αφήνει ενώ την βλέπει ότι είναι σε συνεχόμενη ελεύθερη πτώση. Πιστεύεις ότι δεν θα πονέσεις κι εσύ μαζί μας όταν ο Παναθηναϊκός γκρεμοτσακιστεί τελείως; Ακόμα κι αν πραγματικά περιμένεις κάποιον να αγοράσει την ομάδα είναι δυνατόν να ενδιαφερθεί για μια ομάδα διαλυμένη και σε κακό χάλι; Αλήθεια δεν στενοχωριέσαι για όσα έκτισες τόσα χρόνια να χαθούν έτσι σε μια χρονιά; Δεν στενοχωριέσαι που ο Παναθηναϊκός έχει γίνει κομπάρσος και ουραγός στην Ευρωλίγκα; Εσύ τον έχεις μάθει αλλιώς τον Παναθηναϊκό και αδυνατώ να πιστέψω ότι σε αφήνει αδιάφορο όλο αυτό που τραβάει φέτος η ομάδα και ο καταρακωμένος κόσμος της.

Ειλικρινά αν η απόφασή σου είναι οριστική και αμετάκλητη να αποχωρήσεις θα το σεβαστώ κι εγώ και όλος ο κόσμος ανεξάρτητα αν το θέλουμε ή όχι. Ένα θέλω να σε παρακαλέσω όμως πραγματικά γιατί το φετινό δεν αντέχεται. Ότι απόφαση πάρεις πάρτη άμεσα. Αν είναι να την δώσεις την ομάδα στον οποιοδήποτε κάντο όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μπορέσει να χτιστεί η ομάδα για την επόμενη σεζόν. Αν όμως επιθυμείς να επιστρέψεις κάντο γρήγορα και βγες μπροστά για να κόψεις την φόρα κάποιων νάνων που έχουν βρει την ευκαιριά με την απουσία σου και προσπαθούν να χτίσουν παράγκες εποχής Ιωαννίδη.

Σκέψου καλά Δημήτρη αλλά πράξε γρήγορα για το καλό του Συλλόγου. Το χρωστάς άλλωστε στον πατέρα σου και στον θείο σου που έχτισαν έναν κολοσσό και δεν θα μπορούσαν ποτέ να αντικρίζουν το φετινό χάλι. Το χρωστάς στον κόσμο που στήριξε το τμήμα και εσένα όσο τίποτα. Το χρωστάς στον ίδιο σου τον εαυτό για τα λεφτά και το χρόνο που έχεις αφιερώσει για την ομάδα που αγαπάς. Όπως είπα και παραπάνω το αίμα σου παραείναι πράσινο για να μην στενοχωριέσαι για αυτό που βλέπεις όσο κι αν για τους δικούς σου λόγους έχεις αποστασιωποιηθεί. Είμαι σίγουρος ότι η αγάπη σου για τον Σύλλογο θα κάνει τον ήλιο να ανατείλει από την Δύση...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω