http://www.trifillakia.gr/diafimisteite-sto-trifillakiagr

Τα λεφτά φέρνουν πάντοτε την ευτυχία άραγε; Τις περισσότερες φορές πιθανόν αλλά όχι πάντα. Πόσες φορές έχουμε δει ομάδες να χαλάνε έναν πακτωλό χρημάτων και να κάνουν μια τρύπα στο νερό; Επίσης πόσες φορές έχουμε δει ομάδες με χαμηλά μπάτζετ να πετυχαίνουν σπουδαία επιτεύγματα; Αρκετές.

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν είναι μία από αυτές τις ομάδες επειδή φυσικά ο ίδιος του ο μεγαλομέτοχος τον ανάγκασε να υποστεί τα περσινά ντροπιαστικά για την ιστορία του συλλόγου γεγονότα τα οποία τον κυνηγούν και φέτος. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει 24 βαθμούς στο χορτάρι και θα βρισκόταν για τα καλά στο κυνήγι του πρωταθλήματος αν ο ίδιος του ο μεγαλομέτοχος δεν του είχε αφαιρέσει βιαίως 6 βαθμούς πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα επειδή πολύ απλά είχε αποφασίσει να μην πληρώνει κανέναν.

Δεν γνωρίζω τι έκανε έναν άνθρωπο που πέρσι διέλυσε τα πάντα σε ένα σύλλογο να επιστρέψει και φέτος επιτέλους να κάνει το αυτονόητο και να είναι συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις αλλά το περσινό πραγματικά δεν μπορεί να το εξηγήσει κανείς. Και κλείνω την παρένθεση με τα διοικητικά λέγοντας ότι δεν χωράει καμία συζήτηση πρώτον ο Παναθηναϊκός να πάρει φέτος κανονικά άδεια και δεύτερον να αποκτήσει το καλοκαίρι παίκτες όπως είπε και χτες ο Δώνης που θα τον ανεβάσουν επίπεδο και θα κάνει πρωταθλητισμό. Μετά τα περσινά αυτά τα δύο είναι αδιαπραγμάτευτα!

Πάμε τώρα και στην ομάδα που δημιουργεί ο Γιώργος Δώνης. Ναι καλά διαβάσατε, ακόμα την δημιουργεί και είμαστε μόνο στην αρχή αυτής της πολύ όμορφης προσπάθειας. Οι πρωτεργάτες Δώνης και Νταμπίζας είναι πραγματικά ευλογία που βρίσκονται στην ομάδα και ο Αλαφούζος θα πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα που του ήρθε η Θεία φώτιση να τους φέρει.

Ο Παναθηναϊκός είναι το χαρακτηριστικότερο δείγμα ομάδας που έχει αγωνιστική υγεία, πλάνο και ταυτότητα προπονητή. Ναι ακόμα και με αυτό το μικρό για το μέγεθος του Παναθηναϊκού μπάτζετ και με παιδιά που κάνουν πρώτη φορά επαγγελματική χρονιά, μπορείς να πεις ότι ναι είναι η ομάδα του προπονητή του. Ο Δώνης έχει φτιάξει έναν ποδοσφαιρικό χαμαιλέοντα που μεταλάσσεται ανάλογα τον αντίπαλο και τις συνθήκες. Χτες για πρώτη φορά είδαμε τον Παναθηναϊκός να παρατάσσεται με 4-4-2 σε ρόμβο και ομολογώ ότι το θέαμα ήταν απολαυστικό. Και μην ακούσω κανέναν να λέει ποιος Απόλλωνας έτσι; Αυτός ο Απόλλωνας που ζόρισε μέχρι τέλους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό με πολλαπλάσια μπάτζετ.

Το που θα φτάσει φέτος ο Παναθηναϊκός δεν μπορούμε να το εκτιμήσουμε ακόμα καθώς θα πρέπει να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ στο τέλος του πρώτου γύρου. Άλλωστε ο δεύτερος γύρος θα είναι καθαρός χωρίς αφαιρέσεις από το ξεκίνημα και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού σαφώς πιο βατό αφού με το πέρας του πρώτου γύρου θα έχει βγάλει έδρες όπως Ξάνθη, Λάρισα, Καραισκάκη, Τούμπα, Χαριλάου, Ηράκλειο, Αγρίνιο. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την ομάδα γουστάρει να βλέπει ο κόσμος. Και ξέρετε γιατί την γουστάρει; Γιατί ξεχειλίζει από Παναθηναϊκό και από παιδιά που δίνουν το 101% που μπορούν τη δεδομένη στιγμή για αυτή τη φανέλα. Για αυτό την αγκαλιάσαμε όλοι μας και μόλις τελειώνει το κάθε παιχνίδι ανυπομονούμε για το επόμενο.

Ακολουθεί δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με τον Άρη αλλά οποιαδήποτε συγκομιδή του Παναθηναϊκού εκεί θα είναι διπλή μια και ο Άρης φαίνεται για την ώρα να αξιώνει την 5η θέση. Ο Δώνης θα κάνει τα πλάνα του και θα παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό και σε αυτό το παιχνίδι έτοιμο.

Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Παναθηναϊκός είναι αυτό που θα ήθελε ο καθένας μας στην ομάδα του και αυτό δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν!

Υ.Γ Ο Δώνης χρειάστηκε λίγους μήνες για να δώσει ταυτότητα στην ομάδα του όταν άλλοι δεν το έχουν καταφέρει χρόνια...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω