Ενωθείτε και αγκαλιάστε όλοι το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Αδέρφια καλημέρα,

Πλέον και ο πιο αδαής κατάλαβε το σκηνικό που παίζεται και την προσπάθεια που κάνουν όλοι για να χτυπήσουν τον Παναθηναϊκό από παντού. Αποκορύφωμα η απόφαση του ακριβοδίκαιου Κοντονή να κλείσει τη Θύρα 13 θέλοντας να κάνει επίδειξη δύναμης. Κάποιος βέβαια δεν τον έχει πληροφορήσει σωστά ότι τη Θύρα 13 δεν μπορεί να την κλείσει κανένας. Αυτό που κατάφερε ο Κοντονής είναι να γεμίσει μια Λεωφόρο από Θύρες 13 για να μην πούμε μια ολόκληρη Ελλάδα. Θα καταλάβει από εδώ και πέρα ότι με τον κόσμο και την ομάδα του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να τα βάλει κανένας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κάνει ότι μπορεί από τη μία να ξανακάνει τον Παναθηναϊκό μεγάλη ομάδα και από την άλλη να αντιμετωπίσει ένα ολόκληρο σύστημα. Και σε όλο αυτό είναι μόνος του. Θα πληροφορηθήκατε ότι μετά από μια μεγάλη προσπάθεια περίπου 3 χρόνων ο Παναθηναϊκός βγήκε από το οικονομικό μάτι της UEFA και πλέον ξαναβγαίνει καθαρός στις αγορές. Φυσικά όλο αυτό δεν έγινε αναίμακτα καθώς ο Αλαφούζος έδωσε περισσότερα από 23 εκ ευρώ για να φτάσουμε στο τώρα που οι διακανονισμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές έχουν φτάσει τα 2-3 εκ ευρώ.

Παράλληλα με την διαγραφή των 45 εκ ευρώ σε χρέη όταν παρέλαβε την ομάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε και το δύσκολο δρόμο να στήσει μια νέα ομάδα και σιγά σιγά να γίνει ανταγωνιστική. Σε αυτό το διάστημα έκανε πολλά σωστά αλλά έκανε και λάθη. Το κακό δεν είναι να κάνεις λάθη. Το κακό είναι να μην παραδέχεσαι τα λάθη σου και να προσπαθείς να βγάλεις τρελούς όλους τους υπόλοιπους που τα βλέπουν. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού όμως και ακούει και μαθαίνει από τα λάθη του προσπαθώντας πάντα να τα διορθώσει. Παρότι η φετινή χρονιά ήταν καταστροφική οικονομικά με μηδενικά έσοδα από την Ευρώπη και 1 εκ ευρώ πληγή από το ντέρμπι που δεν έγινε, είναι εδώ και συνεχίζει την ενίσχυση της ομάδας παρότι ξέρει ότι και το φετινό πρωτάθλημα είχε χαθεί πριν καν ξεκινήσει.

Ο Παναθηναϊκός έφερε έναν προπονητή με καλό όνομα και άκρες όπως αποδεικνύεται στην Ιταλία και του έδωσε τα κλειδιά για να αλλάξει τον Παναθηναϊκό. Ακούει τις εισιγήσεις του προπονητή και προσπαθεί στο μέτρο του δυνατού βέβαια να τις ικανοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός μέχρι τώρα έχει κάνει 5 μεταγραφικές κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου και φουλάρει και για στόπερ. Κάποιοι λένε τι να τους κάνουμε τους δανεικούς. Αλήθεια ο Ολυμπιακός πόσους δανεικούς παίρνει κάθε χρόνο; Η μήπως νομίζετε ότι οι δανεικοί δεν κοστίζουν. Άλλωστε οι δανεικοί που ήρθαν ήρθαν για 1,5 χρόνο στην ομάδα και μετά όλα γίνονται. Το σημαντικότερο από όλα όμως είναι ότι βλέπει τα κενά και προσπαθεί να τα καλύψει.

Ο Παναθηναϊκός βάλλεται από παντού γιατί μας φοβούνται. Ο εχθρός λοιπόν είναι εκτός για αυτό και εμείς καλούμε όλο τον κόσμο να συστρατευτεί με το ποδοσφαιρικό τμήμα, να το αγκαλιάσει και να μπει ασπίδα σε αυτά που έρχονται. Το ποδοσφαιρικό παρακράτος πρέπει να πέσει ώστε ο Παναθηναϊκός να μπορέσει να ξαναγίνει μεγάλος. Ας βοηθήσουμε όλοι μας την διοίκηση που δίνει ότι έχει και δεν έχει και μας μιλάει με ειλικρίνεια. Ας βάλουμε και εμείς ένα χεράκι για να προστατέψουμε την ιδέα που λέγεται Παναθηναϊκός χωρίς εσωτερικές διχόνειες. Τώρα ο Παναθηναϊκός μας χρειάζεται όσο ποτέ και εμείς πρέπει να είμαστε εκεί και εντός και εκτός γηπέδου!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω