Πολύ κοντά στα 5.500 διαρκείας χωρίς τα συνδεσμιακά 1 μήνα πριν το τζάμπολ!

Οι πωλήσεις των διαρκείας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ είναι πολύ κοντά στις 5.500 (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται στις μετρήσεις τα εισιτήρια των συνδέσμων), ενώ απομένει ένας και πλέον μήνας για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Οι πρώτοι φίλοι του «τριφυλλιού» έχουν ήδη παραλάβει τα εισιτήρια διαρκείας τους που λόγω των 100ων γενεθλίων του τμήματος έχουν αποκτήσει συλλεκτική αξία. Επίσης, όπως ενημέρωσε η «πράσινη» ΚΑΕ, από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των καρτών από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00) για εκείνους που δεν είχαν δηλώσει την παράδοσή τους με courier.

Σημεία πώλησης

Υπενθυμίζεται πως η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται από τα κάτωθι σημεία:

*Τα εκδοτήρια του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00), Τηλ. Επικοινωνίας: 2106440010.

*Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του viva.gr.

*Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω