Οι υπογραφές και ανακοινώσεις για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Όχι ακόμα. Κι ας ετοιμαζόταν για ανακοίνωση το προηγούμενο Σάββατο η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου, την ημέρα του Παναθηναϊκός - Λαμία 3-1.

Το νομικό επιτελείο του Ταϊλανδού επιχειρηματία επανεξετάζει τα πάντα και - παρότι τίποτα δεν αποκλείεται και η σιγουριά... απαγορεύεται σ' αυτές τις υποθέσεις - οι υπογραφές μετατίθενται χρονικά προς την 21η Σεπτεμβρίου. Όταν, δηλαδή, από τη γενική συνέλυεση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα ανοίξει και τυπικά ο δρόμος για την ΑΜΚ στην οποία αναμένεται να βάλει τα 10 εκατ. ευρώ ο Πιεμπονγκσάντ για να πάρει περίπου το 60% των μετοχών της ΠΑΕ (θα αυξάνεται το ποσοστό με διαδοχικές αυξήσεις του μετοχικού κεφαλαίου).

Την ίδια ώρα, ωστόσο,ο μηχανισμός της πλευράς Πιεμπονγκσάντ λειτουργεί με τον Παναθηναϊκό στον κοντινό του ορίζοντα. Όχι μόνο οι νομικοί και τα οικονομικά στελέχη του. Αλλά και ο γιος του, Πιτ Πιεμπονγκσάντ και η πλευρά του Βίκτωρα Ρέστη, η οποία δραστηριοποιείται πολύ έντονα τις τελευταίες 15-20 ημέρες για την εύρεση του κατάλληλου προέδρου και τουλάχιστον ενός ακόμη μέλους του Δ.Σ το οποίο ανεξάρτητα από τον "τίτλο" που θα εχιε, θα εκπροσωπεί τον Ταϊλανδό επιχειρηματία.

Και μέσα σ' όλα αυτά ο Αβράμ Γκραντ! Να μην ασχοληθεί έστω ένας από τη "νέα τάξη πραγμάτων" και με την ομαδα; Με τον προπονητή, τον τεχνικό διευθυντή, με τους παίκτες, με τα γήπεδα; Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι (μόνο για ένα χρόνο....) και των εθνικών ομάδων Ισραήλ και Γκάνας μεταξύ άλλων, είναι απόλυτα ενήμερος για την κατάσταση στο αγωνιστικό τμήμα. Έχει συζητήσει με τον Νίκο Νταμπίζα, την προηγούμενη Κυριακή πήγε και στο Κορωπί, έχει όλο το φάκελο "Παναθηναϊκός" στα χέρια του. Μπάτζετ, ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, συνεργάτες, συμβόλαια, τα πάντα. Και ήδη κάνει το δικό του πλάνο για να είναι έτοιμος ως ο νέος G.M. (general manager) του Τριφυλλιού, ευρισκόμενος σε ανοιχτή γραμμή κυρίως με τον Πιτ Πιεμνπονγκσάντ, αλλά και με τον πατέρα του. Πλέον, άνοιξε η "γραμμή" του και με τους ανθρώπους της ομάδας.

Δεν θα είναι κάθε μέρα στο Κορωπί ή στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γκραντ. Έχει κι άλλες δουλειές... Όμως θα είναι ίσως ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού. Διότι βάσει των δικών του εισηγήσεων και τελικών επιλογών μετά τις συζητήσεις με τον κόουτς και τον τεχνικό διευθυντή θα λαμβάνονται οι τελικές αποφάσεις από τον μπαμπά και τον υιό Πιεμπονγκσάντ...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω