Καλμαζίδης ο αντικαταστάτης του Γκάιτς!

Παρελθόν αποτελεί από την πρωταθλήτρια ομάδα του τριφυλλιού ο Σέρβος τεχνικός. Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, προχώρησε ήδη στο επόμενο βήμα δίνοντας τα χέρια με τον καταξιωμένο Έλληνα τεχνικό Γιάννη Καλμαζίδη που αναλαμβάνει άμεσα την ομάδα και θα είναι στον πάγκο ενδεχομένως κι από το προσεχές ματς πρωταθλήματος. 

Πώς, όμως, οδηγήθηκε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την εξέλιξη;

Τα πρώτα αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με κάποια άλλα  προβλήματα οδήγησαν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη στην απόφαση αντικατάστασης του Σέρβου προπονητή. Ο Γκάιτς πιστώνεται την αλλαγή κλίματος πέρυσι που έφερε στον Παναθηναϊκό το πρωτάθλημα με μειονέκτημα έδρας, ωστόσο φέτος η ομάδα ήταν κατώτερη των περιστάσεων και της επένδυσης που είναι μεγαλύτερη κι από πέρυσι.

Η διοίκηση Μαλακατέ έκρινε ότι η ομάδα χρειαζόταν κάτι διαφορετικό, κυρίως ώστε να επέλθει ηρεμία αλλά και σε συνδυασμό με την εύκολη προσαρμογή στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατέληξε στην λύση Καλμαζίδη που έχει και μεγάλη γνώση του γυναικείου βόλεϊ και στο παρελθόν ήταν ομοσπονδιακός προπονητής στην Εθνική Γυναικών από το 2012 ως το 2016.

Οι δυο πλευρές έδωσαν σήμερα τα χέρια και θα προχωρήσουν μαζί, με τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις να απομένουν για να επισημοποιηθεί η συνεργασία τους.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω