Sold Out το Παναθηναϊκός-Οστράβα στον Άγιο Θωμά!

Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου στο Κλειστό του Αγίου Θωμά, αφού οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εξάντλησαν όλα τα εισιτήρια για το ματς με την Οστράβα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα του CEV Challenge Cup με την Οστράβα την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 8μ.μ., έχουν εξαντληθεί.

Οι «αιώνια» πιστοί θα βρίσκονται για ακόμη μια φορά δίπλα στην ομάδα, δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή τους στο Σύλλογο.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας και εισιτηρίων παρακαλείσθε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο κλειστό του Αγίου Θωμά προς αποφυγή συνωστισμού.

Σας γνωρίζουμε ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και η είσοδος στο γήπεδο επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή του πιστοποιητικού νόσησης εντός έξι μηνών. Παρακαλείσθε να έχετε μαζί σας έγγραφο ταυτοποίησης (πχ ταυτότητα, διαβατήριο)».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω